Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyan (számotokra is normális) lány vagy nő, aki megengedné (akarná), hogy teherbe ejtsem és aztán ne kelljen vállalnom utána a felelősséget?

Figyelt kérdés

...és nem kell törődöm az ivadékommal, hanem továbbállhatok, mint ahogy az az állatlilágban is van?

24 éves srác vagyok, aki érzi magában a szaporodási ösztönt, de a családalapításit nem.

2012. aug. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

szerintetek miért nyomatják minden kikúrt híradóban, meg tököm tudja miben, hogy itt meg ott micsoda körülmények között élnek??? ezért!!!

mert ti nem akartok abban élni és rávonatkoztatjátok ezt minden gondolatotokra.

2012. aug. 6. 16:58
 52/55 anonim ***** válasza:

Utolsót nem értem, bár kétségkívül nem vagyok sem negatív gondolkozású, sem híradómániás. :)

Mit vonatkoztatok mire rá?

Kínával mi van? Én ha megszakadok sem látom helyesnek a társadalmi felfogásukat.

Mi lesz ott?

Rengeteg fiú, kevés lány. Ha nem változtatnak a nézőpontjukon- elbuknak, kinyírják magukat.

Megoldja a természet. (Ha ők ésszel nem tudták!)

Egy nemzet szaporulata ugyanis mindig attól függ, hány nő van, nem attól hány férfi.

A férfi nem szül.

Ha Kínában kevés a nő, kevés gyerek lesz, ennyi.

2012. aug. 6. 17:06
 53/55 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok az, aki ebbe a borzalmas környezetben nőttem fel. Irigyelsz? Cseréljünk. Ha lehetőségem lett volna mit választottam volna? Mint tudatos lény mondom, hogy inkább a halált választottam volna. De felnőttem. Ami nem öl meg, az erősít. Ha még egyszer végig kéne csinálnom megtenném? Nem. Ha más tettem volna, amíg felnőttem, máshogy tenném? Nem.

Te pontosan azt az eszméd vallod, mint a drága jó apám, akinek köszönhetem az életemet. Hidd el, amit ezzel teszel, az nem jó. Akar a fene megváltoztatni téged, de ne mondjad már, hogy ez a jó. Ebben a formában nem jó. Tudom.

Amit vallasz, az némi megrögzött keresztény hit, és vegyíted az álltai ösztönöddel. De minden ember más.

Anno leírtam, hogy ezt hogyan lehet vállalni, hogyan vállalnám, de hogy minden nőt nyomorba döntsek az utódommal, azt már nem. Ez van, ilyen vagyok, én sem fogok megváltozni.

2012. aug. 6. 17:07
 54/55 anonim ***** válasza:

Dragonshru egészen komolyan írom neked, hogy ne bánd meg azt, aki lettél.

Nagyon jól látod a dolgokat.

A kérdező pálcát tör mások felett. Párzani akar, gyereket "csinálni", ez szép, és nemes dolog lehetne- egyúttal azonban ítélkezik éppen azok felett a nők felett, akik tudatosan szeretnének egyedül gyereket vállalni.

Mit tennél kérdező? Benned van- azt írod- a párzási ösztön. Bár halványan felrémlett bennem egy illető, akiről a végén kiderült, hogy a fene nagy párzási ösztönével csak kompenzálni akart valamit. Valójában képtelen volt még arra is, hogy elélvezzen az aktus során.

De ez most lényegtelen, rajtad a hangsúly. Mit szeretnél, hogy képzeled?

Amikor kedved van, gyereket csinálsz egy nőnek?

Vannak szabályok. Csak azok a nők maradnak fenn, akik "ésszel", és tudatosan fogják vállalni az egyedülálló szülői életformát.

2012. aug. 6. 17:12
 55/55 anonim ***** válasza:

Arra viszont kíváncsi lennék, milyen volt a kapcsolatod édesapáddal.

Viszont nem tartozik rám. Nem is kérdezem.

Dragonshru leírta magától. Minden "negatív" dolog két eredményre vezethet. Lehet fejlődni általa, tanulni belőle, neki (úgy látom) nagyrészt sikerült.

2012. aug. 6. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!