Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyan (számotokra is normális) lány vagy nő, aki megengedné (akarná), hogy teherbe ejtsem és aztán ne kelljen vállalnom utána a felelősséget?

Figyelt kérdés

...és nem kell törődöm az ivadékommal, hanem továbbállhatok, mint ahogy az az állatlilágban is van?

24 éves srác vagyok, aki érzi magában a szaporodási ösztönt, de a családalapításit nem.

2012. aug. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Bár nekem komoly kapcsolatom van, sokszor én is arra gondolok, hogy igazán így lenne jó a babavállalás, apa nélkül. Nincs válás, nincs a gyerekért harc, csak az enyém és mindent megteszek érte, senki sem veszi el tőlem és nem szenved egy rossz házasság miatt. (Ha eleve úgy neveled hogy nincs apa, akkor- bár nyilván sokszor rossz lesz neki- ez lesz a természetes és ami nincs, azt nem fogja úgy hiányolni mintha lett volna és MÁR nem lenne.) Sajnos a mai világban sok a megcsalás, sok a válás, már mindenki menekül a gondok elől és én ezt nem szeretem. Ezért félnék úgy gyereket szülni, hogy "apja is van". Persze emiatt nem fogom elhagyni a páromat, de ha ő nem lenne, én is így szeretnék babát.
2012. aug. 3. 11:48
 32/55 anonim ***** válasza:
Az én apám még születésem előtt elhagyott, és soha nem is keresett. Valahogy az ebben a környezetben való felnövés megváltoztatott bennem valamit, ami másabb, mint a többi személynél. Anyám végig engem hibáztatott az életem során, amiért elhagyta az apám. Ez a fő oka annak, ha nem kötődöm a nőhöz, akkor a gyerekhez sem fogok. Az anya sosem fogja őt hibáztatni érte. Kicsit nehéz megmagyarázni, mire gondolok pontosan.
2012. aug. 4. 23:30
 33/55 anonim ***** válasza:
Dragonshru: Tökéletesen értem. :)
2012. aug. 6. 08:38
 34/55 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen nők, sőt lehet, hogy már jártál is nála!

Ha jól belegondolsz, akkor viszont ezt miért kötné az orrodra? Ha nem szól, biztos lehet benne, hogy utólag te sem fogsz az apai jogodra hivatkozni.

Egy nő, aki tudatosan egyedül akar felnevelni egy gyereket, az vagy jómódú apát választ, (aki anyagilag érezni fogja a következményeket), vagy ha nem akarja, hogy az apa gondoskodjon a gyerekről, akkor viszont jó testi és/vagy értelmi képességekkel rendelkező "donort" keres!

Egy ismerősöm gazdag pasihoz ment feleségül (a saját jóléte miatt), de gyereket nem tőle akart. Ő vércsoport alapján választott jóképű alkalmi ismerősöket, nehogy az első vérvételnél kiderüljön, hogy nem a férj az apa!

Nem tudom milyen szaporodási ösztön van benned, ami azzal párosul, hogy direkt tudni akarod, hogy van gyereked, akinek nagy ívben szarhatsz a fejére!

2012. aug. 6. 09:47
 35/55 A kérdező kommentje:

beteg ez a világ és Te is eszerint gondolkozol. tudod az én világomban a szexszel együtt jár a szaporodás is. ha valakivel közösülök, akkor vállalom annak a természetes következményeit és nem védem ki a nem kívánt dolgokat.

az ember nagyon elszállt, a kényelem, az élvezetek és a biztonság látszata az, amikért mindenre képes és mindent be is mesél magának...bár a közösség teszi ezt meg tökéletesen az egyén számára

pl. hogy a szex egy örömszerzési lehetőség, meg hogy tegyük boldoggá egymást, stb.-ez egy nagy hazugság, a szex a szaporodást szolgálja. NEM a szeretet kinyilvánítása!

ezt megváltoztattuk és bemeséltünk valami mást...láthatjuk a következményeit :-)

2012. aug. 6. 15:27
 36/55 anonim ***** válasza:

"a szex egy örömszerzési lehetőség, meg hogy tegyük boldoggá egymást, stb.-ez egy nagy hazugság, a szex a szaporodást szolgálja. NEM a szeretet kinyilvánítása!"

Furán gondolkodsz!

LEHET a szeretet kinyilvánítása is.

És bizony- nálunk örömszerző funkciót is betölt. Mint az evés. Az is ösztön! Mégis élvezettel falatozunk.

A szex még ennél is több. Feszültségoldó, levezető, élvezet. Csak tudni kell élni vele!

A születésszabályozás pedig szükséges. Amikor az ember áttért a földművelő életmódra sok "városban" túlszaporodtak, harcolni kezdtek újabb országokért- a háború, vagy a pestis tett "rendet".

Születésszabályozás még az állatvilágban is van. Hisz van "párzási időszakuk"!

Csak az ember volt ily ostoba. Most javíthat ezen.

2012. aug. 6. 15:38
 37/55 anonim ***** válasza:

Mintha meglennél kicsit keseredve kérdező.:)

A szexben számtalan lehetőség rejlik! Kinek mit jelent!

"ezt megváltoztattuk és bemeséltünk valami mást...láthatjuk a következményeit"

Sok dolgot bemeséltek, ez tény. Mit "látsz"?

A föld néhol túlszaporodott, a sötét középkorban járványok pusztítottak, háborúk dúltak, egyes vidékeken 10 megszületett gyerekből 6 éhen hal.

Az ember ostoba- ne csak azért, mert nem jól "szabályozott" eddig.

2012. aug. 6. 15:42
 38/55 anonim ***** válasza:
*de csak azért
2012. aug. 6. 15:44
 39/55 A kérdező kommentje:

aha mert szerinted az ha éhenhal valaki, az rosszabb, mint ha kikaparják az anyja hasából vagy éppen zigótaként kihajtatják belőle

csak a szenvedés szempontjából nézed a dolgot

aha aha láttál már olyan élőlényt, ami "túlszaporodott"? én még nem.

2012. aug. 6. 15:57
 40/55 anonim ***** válasza:

Rosszabb. Felnőtt, tudatos emberként éhenhalni az.

De abortuszellenes vagyok. Nem az abortuszt értettem szabályozás alatt. Az még mindig barbár, ostoba módszer.

Láttam. Az embert.

2012. aug. 6. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!