Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyan (számotokra is normális) lány vagy nő, aki megengedné (akarná), hogy teherbe ejtsem és aztán ne kelljen vállalnom utána a felelősséget?

Figyelt kérdés

...és nem kell törődöm az ivadékommal, hanem továbbállhatok, mint ahogy az az állatlilágban is van?

24 éves srác vagyok, aki érzi magában a szaporodási ösztönt, de a családalapításit nem.

2012. aug. 1. 10:15
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

18- Hidd el, ezek a nők annyira hálásak annak, aki nem "zaklatja" őket utólag, nem problémázik, hogy eszük ágában sincs semmilyen oldalra feltenni!

Fő a diszkréció! :) De részemről is igaz ez, maximálisan diszkrét vagyok. (Ha erre céloztál).

A fotóidat tudom nekik közvetíteni.

2012. aug. 1. 10:57
 22/55 anonim ***** válasza:

2-6 éven belül engem is érdekelne egy olyan (a kritériumaimnak megfelelő) férfi aki "csak" megtermekényít.

27/N

2012. aug. 1. 11:01
 23/55 anonim ***** válasza:
Sajnos egy szempont nem megfelelő rám, de 4-ig is eltudok számolni. (azt hiszem az 5 után jön) :) Dohányzást nem fogom letagadni, és tudom milyen kihatással van a kérdésben szereplő dologra.
2012. aug. 1. 11:05
 24/55 anonim ***** válasza:

Dragonshru ha a többi mind rendben, ez még mindig "jó arány". :)

És ha nem vészes mértékű a dohányzás. :)

S még egy: ha már csinálod, természetesen úgy kellene, ahogy a nőnek jó, megfelelő.

Ki kellene őt elégíteni, pózokat, stb. ő szabná meg, de gondolom ez nem nagy gond egy férfinek. :) Főleg, hogy az orgazmus (női) nagyban elősegíti a megtermékenyülést!

A hüvely ritmikus, összehúzódó mozgásai "kipumpálják" fölfelé a hímivarsejteket, a petesejthez! :)

2012. aug. 1. 11:10
 25/55 anonim ***** válasza:

Végigolvastam! Én is pont ez a típus vagyok.

De szerencsére megoldódás-félben van a dolog, én már nem keresgélek. Az "apukának" csak annyi kérése van, hogy néha láthassa.

Lemond róla, egyébként, nem viszi sehová. Ezt meg hagyom neki. Természetesen semmilyen kötelezettsége. Remélem jól sül el! :D

2012. aug. 1. 11:28
 26/55 anonim ***** válasza:
#20 Azért az utolsó feltételenek nem könnyű megfelelni. Az, hogy valaki egészségesen él döntés kérdése, örökletes betegséről nem lehet csak úgy dönteni.
2012. aug. 1. 13:24
 27/55 A kérdező kommentje:

elolvastam az eddigieket

1. mi tagadás, magamat nagyon jó örökítőbázisú hím egyednek tartom, bár nem tartozom a mai reklámozott fériideálok közé

egyszerűen érzem, hogy életerős, és kiváló utódom lenne:

szép, intelligens és képes a túlélésre, a gondolkozásra felülemelkedve a mesterséges emberi törvényeken, szokásokon, elvárásokon is

2. úgy látom, hogy nevelni senkinek sem csak a saját gyerekét kéne, ha mindenkinek mindegyiket kollektíven, természetesen a családi kereteken kívüli jogokra gondolok, amiket a közösség hallgatólagosan ad meg és nem a törvények(ma ez szinte már nem is létezik sajnos - egy olyan rendszerben, ahol az iskolában a tanároknak élni kell a tanulóktól)

3.minden embernek felelőssége van minden egyes emberért, a gyerekeimért annyira mint az utolsó legmesszebb élő számomra semmit sem jelentő emberért.

a család csodálatos dolog, de nem csak előnyei vannak, mindenki láthatja, akinek van valamennyi történelmi, jogi, vagy éppen pszichológiai, akármilyen tudása, vagy éppen saját tapasztalatai.

a mai generációk nem azért gyengék csak, mert a családok atomizálódnak, hanem mert nincs meg a kollektív nevelés, helyette a teljes társadalmi közöny uralkodik, magyarul mondva nincs már szinte látszólagos közös értékrend

erről most nem is akarok többet mondani

a lényeg, hogy utódokat akarok nemzeni, hagyományos módon, magamat a természet tökéletességére bízva.

ezt a mai rendszer ezt nem engedi meg! mindenben korlátoz, de leginkább ebben és én ezt nem akarom.

a civilizáció és a jogrendszer megöli az emberi evolúciót, egyre gyengébb emberek jönnek világra...köszönhetően sok mindennek...ebbe sem megyek bele

a régi ember, akit ősembernek neveznek, szabadon szaporodott, minél életerősebb, termékenyebb, szebb, jó képességekkel megáldott volt annál tovább élt és annál szebb, erősebb és termékenyebb nőstényekkel közösülhetett.

ez az, ami erős és okos, irgalomra, együttérzésre és szeretetre fogékony embereket képes létrehozni!

szóval keresem a Nőt, akibe belé helyezhetem egy csodálatos élet magvait :-)

2012. aug. 1. 14:46
 28/55 anonim ***** válasza:

Nos, kedves kérdező- ezek az említett "Nők" nagyon sok dolgot gondolataim szerint pontosan úgy látnak, mint Te is!

Nem is sok hozzáfűznivalóm lenne. Szerintem az eddigiekből lejött, hogy felelős, megfontolt, független, választani képes, érett gondolkozású emberekről van szó személyükben. (Akik mellesleg nem fogadják el azt a "törvényt", hogy gyermekük csak a társadalom által meghatározott kapcsolat keretein belül lehet).

Így van, az őskorral kapcsolatban egyetértünk- nagy valószínűséggel még senki sem találta ki a házasságot, nagyobb volt a kollektivitás, kölcsönös felelősségérzet, ám emellett a nők kiválasztották a legalkalmasabb (legegészségesebb, leg"kívánatosabb", így számukra legvonzóbb) férfiakat, akik emellett valószínűleg leginkább ki tudták elégíteni őket (fontos a női orgazmus).

Ezután a férfi ment a "saját dolgára", a nő férfirokona lehetett inkább, aki segédkezett a "családban" (ha egyáltalán ő is tett ilyesmit?)

A szelekció másik oldala a nevelés volt: a legerősebb, legéletképesebb, legintelligensebb nők tudták megfelelően kihordani, és felnevelni a gyermekeiket.

Aztán gondolom egyesek kifundálták, mekkora igazságtalanság ez, és (nem vezetem végig) ennek "mai" következménye lett a "jóléti társadalom".

S bármilyen emberszerető vagyok, azt kell mondanom: ennek márpedig valahol egyfajta határt kellene szabni!

Arra gondolok, hogy a felelősségteljes emberek 1-2, maximum három utódot szülnek/nemzenek, mert saját erejükből kívánják felnevelni azokat.

Míg a "jóléti állam" lehetővé teszi másoknak, hogy 8-10 gyereket is képesek legyenek szülni/nemzeni, miközben a többiek "erejéből" (adójából?) tartják fenn magukat, és családjukat.

Senki sem értsen félre, ha már megszületett az a gyermek, természetesen épp olyan emberi lény, akit épp úgy segíteni kell.

De valahol, valahogy mégsem jól van ez. Valami félrecsúszott, és egyre inkább vakvágányra kerül...

2012. aug. 1. 14:59
 29/55 anonim ***** válasza:
Nekem ez a kérdés elsőre szokatlannak tűnt, de belegondolva a mai világba, ezt teljesen elfogadhatónak tartom. Itt igazából valóban abban van buktató, hogy a férfi mégis szeretné a gyereket. Ezt előre megjósolni szinte lehetetlen. Kell hozzá férfi részről nem is kevés érzéketlenség a témával kapcsolatban. Ezen papír nem segít. Èn magamról tudom, hogy ebben a formában biztos semmi kötődésem nem lenne az ùjszülötthöz, a volt családi körülményeim miatt, egyszerűen egy hasonló világban nőttem fel. Az más kérdés lenne, ha élnék is azzal a nővel, szeretném, akkor igenis a sajátomnak tekinteném. Hogy hányan képesek erre? Ki tudja.
2012. aug. 1. 18:38
 30/55 anonim ***** válasza:

29-es milyenek voltak a családi körülményeid?

Nekem is azt mondták az eddigi partnereim, hogy ha kötődnek hozzám, azért is kötődnének a gyerekhez.

Mert engem (is) látnának benne.

Azt hiszem az apáknál ezért alakulhat inkább csak szerelemnél mélyebb kötődés a gyerekhez. Az anyánál ez alapvetőbb. Ő hordja ki. Tényleg a saját testéből való, jobban érzi, hogy "egyek" a gyerekkel.

2012. aug. 2. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!