Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogyha valakibe belezúgok utána pár napig össze van szorulva a gyomrom, hányingerem van, és nem tudok enni?
Figyelt kérdés
Olyan érzés, mintha ideges lennék. Már másodszor érzek ilyet, másfél évvel ezelőtt még rosszul is lettem miután enni próbáltam így.2011. okt. 31. 19:10
1/10 anonim válasza:
Ez tuti,hogy nem normális!
Komoly gondok lehetnek a fejedben!!
2/10 anonim válasza:
akkor én se vagyok normális :D mondjuk ez nem vicces...
3/10 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan...de ennyire durva nemvolt hogy nembirtam enni..csak a hasamban volt olyan fura érzés...
4/10 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, hogy ma éjfél felé ettem pár darab kekszet, és azóta nem ettem... Valamit magamba erőltetek. Szerintem sincsen ez így jól.
2011. okt. 31. 19:20
6/10 anonim válasza:
Előfordul.
Még csak egyszer volt olyan, hogy nem bírtam enni.
Bár most is össze van szorulva a gyomrorm, mert rá gondolok.
7/10 anonim válasza:
lehet kiröhögtök, de anoním oldal szóval nem fog menni :D
de én ilyenkor tényleg pillangókat érzek a gyomromban, és baromira megugrik a pulzusom, és tényleg volt már olyan hogy éhes sem voltam.
körülbelül mintha behugyoztam volna! mindenki látja hogy történt valami, de a melegséget csak én érzem :)
8/10 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy nagyon belezúgtam egy fiúba és nem tudtam enni. Ez jól jött, leadtam 5 kg-t :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Akkor örülök, nem vagyok mégse olyan kattant. :D
2011. okt. 31. 21:58
10/10 anonim válasza:
Ha kismadarak és csillagocskák repkednek a fejed körül és ezt mindenki látja, akkor normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!