Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira szégyenlen magam
A nővérem elutazott július első hetében külföldre,augusztusban jön haza.
Elég jó a kapcsolatunk,mindent megbeszélek vele és kicsit rossszul érintett,
hogy én itthon maradok.
Elkezdtem beszélgetni a barátjával chaten(2 éve vannak együtt,az egyetemen ismerkedtek meg),utána elkezdtünk találkozgatni,elhívott
moziba,fagyizni,hogy elterelje a tesóm hiányáról a figyelmemet.
Mindig is tetszett a srác(régóta ismerem),de ugye idősebb,a nővérem pasija,szóval nem számítottam semmire.De
azért tény,hogy borzasztóan helyes,de néha elég sznob és nagyképű is.
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz és lefeküdtem vele,ráadásul nekem ő volt az első.Mondta,hogy talán jobb lenne,ha ez az egész köztünk maradna.Most viszont elhívott moziba...Nem értem,hogy miért csinálja ezt.
Szégyenlem magam,mert a nővérem nagyon szerelmes,én viszont ezt tettem a kapcsolatukkal.
"azért első, nem csak a tesó a hibás. milyen hímsoviniszta vagy te?"
Ha az én tesóm pasija kikezdene velem, elküldeném a francba. Nem okoznék szándékosan fájdalmat neki, NEKEM tényleg ő a legjobb barátnőm.
Tudod, mondhatod nekem, hogy részeg voltál, vagy mittudomén... de soha, egyetlen percre nem jutott eszedbe a nővéred, aki elvileg annyira hiányzik? Mert akkor tulajdonképpen megvan a megoldás, tedd szét a lábad minden szembejövőnek, és el is felejted, hogy ő létezik.
A nővéred helyében én az életben nem állnék veled szóba.
Egyáltalán hogy jutott eszedbe a nővéred pasijával elmenni ide meg oda??
Remélem ezek után nem találkozol vele!! Nem értem,hogy lehetnek egyes emberek ilyenek???
én a helyedben úgy felpofoztam volna a csávót és egyből szóltam volna a nővéremnek..az egész világ megtudta volna,mekkora hímringyó a kedves barát..nem mosta volna le magáról az tuti.
de érdekes,hogy a palit senki nem szidja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!