Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira szégyenlen magam
A nővérem elutazott július első hetében külföldre,augusztusban jön haza.
Elég jó a kapcsolatunk,mindent megbeszélek vele és kicsit rossszul érintett,
hogy én itthon maradok.
Elkezdtem beszélgetni a barátjával chaten(2 éve vannak együtt,az egyetemen ismerkedtek meg),utána elkezdtünk találkozgatni,elhívott
moziba,fagyizni,hogy elterelje a tesóm hiányáról a figyelmemet.
Mindig is tetszett a srác(régóta ismerem),de ugye idősebb,a nővérem pasija,szóval nem számítottam semmire.De
azért tény,hogy borzasztóan helyes,de néha elég sznob és nagyképű is.
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz és lefeküdtem vele,ráadásul nekem ő volt az első.Mondta,hogy talán jobb lenne,ha ez az egész köztünk maradna.Most viszont elhívott moziba...Nem értem,hogy miért csinálja ezt.
Szégyenlem magam,mert a nővérem nagyon szerelmes,én viszont ezt tettem a kapcsolatukkal.
Nem gondoltál bele a szex előtt, hogy de rossz lesz majd utána, és hogy tudsz majd a tesód szemébe nézni?
Hány éves vagy?
te is és a pasi is mindketten rib.ancok vagytok..:D
tudhatnád,hogy egy férfi nem utasít vissza egy szexet semmikor sem, hiába mondják..lehetett volna több eszed,ha már a pasinak nem volt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!