Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok így jó?
Figyelt kérdés
nem akarom magam mutogatni úgyh csak leírom :)
171 cm vagyok 50 kiló 70/b-s cici ,de arányos a testem szóval nem vagyok deszka a popsim sem lapos de nem tudom ez mennyire hátrány? edzek hogy formásabb legyek és a hízáson is rajta vagyok ,pl ha felszednék 5 kilót jobban néznék ki igaz?
2012. júl. 28. 15:16
1/6 anonim 

válasza:

a pasik vizuálisak, ezek a számok max a csajoknak mondanak valamit... kép kell!
2/6 anonim 

válasza:

Tökmindegy a számod, 99%ban a fejeden múlik. Szerintem direkt ne hízzál, az edzés elég.
(Mindenki vizuális, ez egy közhely ha még nem esett volna le)
3/6 anonim 

válasza:

egy képet szerintem nyugodtan feltehetsz, nem fog senki sem felismerni a tested alapján
Ha csak nincs valami "névjegyed" a testeden
Számok alapján sajna én sem nagyon tudom eldönteni
4/6 anonim 

válasza:

látatlanba jó. csak arra vigyázz, hogy ha az ember hízni akar, akkor nem oda "sikerül", ahová tervezi.... szóval legfeljebb sport közben kérdezd meg az edzőt, vagy akiben megbízol, hogy mit javasol, milyen szert, amivel nem látványosan leszel izmos, hanem inkább kicsivel erőteljesebb estalkatú
5/6 A kérdező kommentje:
én ha hízok akkor mindenhová ,arányosan úgyhogy nem félek ettől :D
2012. júl. 28. 19:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!