Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tamponról és melltartóról valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamponról és melltartóról valaki?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő... Olvastam kommentekbe hogy a tampon rendszeres használata a hüvely izmokat "roncsolja" illetve leginkább az illik rá hogy ellazítja amibe van is logika hiszen állandóan ki van tágulva kicsit, nos ez igaz? Ettől egy lány tágabb lehet sokkal ha rendszeresen mindig tampont használ? Másik kérdésem a melltartóról szól. Mégpedig arról hogy jobb inkább melltartót viselni mindig, mert ahogy olvastam akinek nagyobb cicije van annak célszerű használni ha nem akarja hogy egy idő mulva nagyon lelógjon. Mennyire igaz ez a két dolog? És mennyi idő alatt milyen hatás érnek el kb?

2012. júl. 27. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A mell fájdalmainak és bizonyos elváltozásainak hátterében sok esetben az áll, hogy a melltartó megakadályozza a nyirokfolyadék szabad áramlását, holott ez éppen a káros anyagokat szállítaná el a mell szöveteiből.
2012. júl. 27. 10:32
 12/14 anonim válasza:
atyaèg -.- attól nem lesz rondább melled ha nem hordasz melltartót!
2012. júl. 27. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első szerintem is marhaság. Persze a tampon használatnak is vannak veszélyei, ahogy annak is ha kimész az utcára.

A másodikban van valami, de szerintem is arra igaz, akinek hatalmas mellei vannak. Hisz azoknak komoly súlya van, a bőr meg tud ereszkedni az állandó terheléstől.

A nyirokcsomós elszorítós kommentre: lehet ebben valami, de ha normális méretű és fazonú melltartót hordunk, akkor ez nem lehet probléma. Persze ezek a mai divatos push up meg hasonlók nyilván van akinek okozhatnak ilyesmit. Én mindig merevítő nélküli melltartót veszek, ügyelek arra, hogy lehetőleg ne szorítsa a mellem sehol se és nagyon kényelmes legyen. Pl én futni nem tudnék melltartó nélkül, pedig nincs hatalmas mellem, sportra külön sportmelltartót használok, azok nagyon kényelmesek és jól tartanak. Sajnos a mai világban a külsőségek fontosabbak így állítom sokan a méretüknél kisebb, agyon szivacsozott melltartót hordanak.

2012. júl. 27. 11:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja! És természetesen otthon illetve sok szabadidős tevékenységnél mellőzőm a melltartót, hagyom pihenni őket. Mindig rácsodálkozom, hogy van aki melltartóban alszik! :-S
2012. júl. 27. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!