Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamponról és melltartóról valaki?
Az első szerintem is marhaság. Persze a tampon használatnak is vannak veszélyei, ahogy annak is ha kimész az utcára.
A másodikban van valami, de szerintem is arra igaz, akinek hatalmas mellei vannak. Hisz azoknak komoly súlya van, a bőr meg tud ereszkedni az állandó terheléstől.
A nyirokcsomós elszorítós kommentre: lehet ebben valami, de ha normális méretű és fazonú melltartót hordunk, akkor ez nem lehet probléma. Persze ezek a mai divatos push up meg hasonlók nyilván van akinek okozhatnak ilyesmit. Én mindig merevítő nélküli melltartót veszek, ügyelek arra, hogy lehetőleg ne szorítsa a mellem sehol se és nagyon kényelmes legyen. Pl én futni nem tudnék melltartó nélkül, pedig nincs hatalmas mellem, sportra külön sportmelltartót használok, azok nagyon kényelmesek és jól tartanak. Sajnos a mai világban a külsőségek fontosabbak így állítom sokan a méretüknél kisebb, agyon szivacsozott melltartót hordanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!