Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménye a férfiaknak a melltartóról? Jó/rossz?
Ma már szinte mindenki hord melltartót, az is akinek semmi szüksége rá, mert ez a divat. Régen ez egyáltalán nem volt így.
A férfiak hogy állnak ehhez a kérdéshez? Melltartós kemény labda mell vs. kicsit ereszkedettebb, de természetes mell a pólon át?
Áltlaában nem szeretem ha nincs egy nőn melltartó.
Szoktam látni az utcán, hogy iylen hegyes izékkel közlekednek, szerintem az nem jó, otromba :S
Szerintem.
17/F
Hát szerintem a melltartó nem divat azt ha megnézed mindenki hord mert anélkűl undorító szerintem hogy megy valki az utszán és hopp egy kicsit átlátszó felső és látszik a bimbód.. nem tudom én egy ismerősömet se láttam soha melltartó nélkűl!
De amúgy mindegyik pasinak más tetszik!!
A melltartó nem divat, csak sokakat zavar, ha egy vékonyabb póló alatt tisztán látszik a mellük. Egyébként a melltartós mell hajlamosabb sztem megereszkedni, a melleket tartó izomszövet ellustul, könnyebben nyúlik.
Én egy szép pár természetes mellre szavazok, ami épp elég melltartót hord, hogy ne hasson rá a gravitáció, de épp eleget mellőzi, hogy ne tunyuljon meg az izomzat :P szóval egy szép pár mell, melltartó nélkül. Az szerintem iszonyat szexi, ha egy nőnek kicsit látszik a bimbója a felsőn át, a két pici pötty nagyon szép látvány - persze a szép melleken :D Szal, melltartó off !
Sziasztok!
Szerintem meg akinek szép, és jó alakú melle van, az nyugodtan mehet melltartó nélkül is. Nekem pl sem nem kicsi, se nem nagy, jó alakú, úgyhogy nem is mindig hordok melltartót. Általában van rajtam, de otthon pl. nincs. Úgy kényelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!