Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamponról és melltartóról valaki?
Figyelt kérdés
Kérdésem a következő... Olvastam kommentekbe hogy a tampon rendszeres használata a hüvely izmokat "roncsolja" illetve leginkább az illik rá hogy ellazítja amibe van is logika hiszen állandóan ki van tágulva kicsit, nos ez igaz? Ettől egy lány tágabb lehet sokkal ha rendszeresen mindig tampont használ? Másik kérdésem a melltartóról szól. Mégpedig arról hogy jobb inkább melltartót viselni mindig, mert ahogy olvastam akinek nagyobb cicije van annak célszerű használni ha nem akarja hogy egy idő mulva nagyon lelógjon. Mennyire igaz ez a két dolog? És mennyi idő alatt milyen hatás érnek el kb?2012. júl. 27. 09:36
2/14 A kérdező kommentje:
Küldtem lájkot a rendes válaszért. Köszönöm!
2012. júl. 27. 09:40
3/14 anonim válasza:
Az első szerintem hülyeség, a második logikus.
5/14 anonim válasza:
Roncsolja? Ilyenről még nem is hallottam! A melltartós dolog viszint igaz!
6/14 anonim válasza:
A masodik is hulyeseg, mivel vannak kulonbozo meretu tamponok. Igazabol nem is szuz lanyoknak ajanljak a tamponokat, de vannak ezek a "mini tamponok" is, amiket hasznalhatnak. Nyilvan aki szuz es ugy hasznal gigameretu tampont, hat egeszsegere:D 16L
7/14 anonim válasza:
elozo: bocs rosszul eltermeztem, a tamponok marhasag, a melltartosrol me gnem hallottam..
8/14 anonim válasza:
A tamponos dolog szerintem nem igaz, viszont a melltartós tényleg így van. Én annyira nem szerettem a melltartót, és nincs is nagy mellem, ezért nem hordok mindig melltartót. Mármint itthon, van, hogy csak egy sima toppot veszek fel, ha elmegyek itthonról akkor persze felveszem a melltartót. :)
9/14 anonim válasza:
Attól ereszkedik meg a mell, ha állandóan melltartót hordasz, mert ha nem saját maga tartja, akkor egy idő után már nem is fogja. Logika!
10/14 anonim válasza:
Az első hülyeség, 15 éves korom óta tampont használok, és kiválóan tudom mozgatni a hüvelyi izmaimat.
A második viszont nagyon igaz, és már egy fél év alatt is látványos a hatás. Nekem pl. hatalmas melleim vannak (F-es melltartót hordok) 13 éves korom óta. Édesanyám 14 éves koromig nem engedett melltartót hordani (merthogy ő sem hordott soha, és mégis milyen jól megvan; persze, csak neki hozzám képest akkora melle van, mintha megcsípte volna két szúnyog). Meglátszik az az egy év, amíg nem hordtam melltartót, sokkal szebben is állhatnának. :( BTW 14 évesen jól összevesztem ezen anyukámmal, és onnantól hordok melltartót és punktum.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!