Szilikon anyagú pánt nélküli melltartóról mik a tapasztalataitok?
Hű, ha 40 fok lesz, akkor a szép ruhád foltos lesz az izzadságtól.
Én sose veszek olyan ruhát, amihez a meglévő melltartóimból nem tudok felvenni egyet sem.
Úgy be fogsz pállani alá, hogy utálni fogod az egész napot, mert nem tudsz önfeledten viselkedni.
Aug 18án lesz, talán nem lesz olyan nagyon meleg.
Esetleg mellre való tapasz megoldás lehet? Olyat is láttam már. A mellem nem túl nagy, de nem is lóg, így igazából nem kell, hogy emeljen. A ruha felül bő, lenge anyagú, igazából csak a mellbimbóm ne virítson.
Nekem is ilyen melltartó kellett, szintén esküvőre. Két hete volt az egyik legmelegebb napok egyikén. Délelőtt 11-kor vettem fel. kb. este 11-kor éreztem, hogy izzad alatta. Levettem nedves törlőkendővel megtöröltem a mellemet, a melltartót hideg vízzel egy kicsit leöblítettem, megtöröltem és visszaraktam. Nem lett a ruhának semmi baja, hülyeség, hogy izzadságos lesz.
Vedd fel nyugodtan!
18/L
Köszi!
A netről rendelnék olyan UN-Bra nevezetűt. Az jó? Az Intimissimiben is van, de ott 7500, a neten csak 3000. Megvehetem az olcsóbbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!