Sötét intim szőr esetén megoldás lehet a villanófényes szőrtelenítés? Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
Sajnos sok, erős, sötét színű intim szőrzetem van, ezt örököltem. Nyilván gyantázom, de ez is hosszadalmas és nem kellemes. Így gondoltam kipróbálom ezt a szőrtelenítési módszert. Tudom, hogy nincs 100%-os eredmény és hogy sokak szerint csak 5 évig hatásos, de nekem az is könnyítés lenne, ha kevesebbet kénye gyantázni, még ha csak x évig is.
Kuponos akcióban már egész jó áron vannak kezelések. Megéri, segít valamennyit?
bocs, hogy írok komit, de ennek a kérdésnek a válaszaira én is kíváncsi vagyok, mert nekem is iszonyatosan sötét, erős , sűrű...
most kb. egy négyzetcentiméter területen legyantáztam, de az is ******-ul fájt + ömlött belőle a vér. :S
Veled ez megtörtént?
Van párom 5 éve, őt nem zavarja az sem, ha szőrös, inkább én nem szeretem. Pl tangához is kényelmesebb, ha nincs, strandoláshoz egyértelmű.
Ha voltál ilyenen esetleg elmondanád amúgy mik a tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!