Hormonprobléma miatt eléggé szőrös az arcom. Lézeres szőrtelenítés megoldás lehet rá?
Figyelt kérdés
Endokrinológusnál voltam, de nem tud segíteni.Genetikai ok miatt van ez.A családban mindenkinek ez a problémája2010. júl. 31. 20:04
1/10 anonim válasza:
Igen, de nem tart örökké, de ez a legjobb megoldás, ha nem akarod hogy a vékony szőrszálak helyett borostás legyél.
2/10 anonim válasza:
Lézeres szőrtelenítés nagy kockázat.. Minél feketébb a szőr, és mellé minél fehérebb a bőröd, annál hatásosabb. De!
Előtte nem szabad csipeszelni, le KELL borotválni minden beavatkozás előtt. Ebben annyi a baj, hogy ha nem használ, meg is erősödhet. Édesanyámnak nem használt.
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos 20 éves vagyok, és 2 éve csak a borotva segít.de leszedem reggel és délután már 3 körül érzem a borostát.Nagyon sok dokinál voltam, de senki sem tudott semmit mondani azon kívül, hogy fogadjam el, ezzel nem lehet mit csinálni
2010. júl. 31. 21:09
4/10 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de lahat, hogy valami erős hormontabletta segítene (pl. Diane 35), attól függetlenül, hogy genetikai.
5/10 anonim válasza:
Diane35-től én 20 kilót híztam. Már szerencsére sikerült leadni, kemény munkával.. de ebből a szempontból nagyon rossz. Ha amúgy is borotválod, vágj bele a lézeres szőrtelenítésbe. A napozást kerüld, az a jobb, minél fehérebb a bőröd. A helyedben ezért télre időzíteném, sállal akkor el is tudod takarni, ha esetleg kell.
7/10 A kérdező kommentje:
Szedtem fogamzásgátlót, de semmit nem segített. a gyantától nagyon csúnya lett az állam, ki se szedte rendesen
2010. aug. 1. 12:02
8/10 anonim válasza:
én nem borotválom a szám fölött, mivel CSAK 13 éves lány vagyok. rettentő idegesítő, de hát ez van. amúgy, mindenhol azt olvastam, hogy a női "bajusz" egyre ritkább lesz, és nem erősödik meg!!!
9/10 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a problémám. 12 éves koromban kezdett szőrösödni az állam, és nagyon zavar azóta is. eleinte gyantáztattam, majd epiláltam, de egy idő után annyira megerősödött, hogy kénytelen voltam borotválni. kb nekem is már 2 éve van ez, hogy minden nap borotválnom kell, és maximálisan együtt érzek veled. próbáltam már a lézeres szőrtelenítést, de nem használt (akkor voltam 17 éves). Nagyon elegem van már ebből az egészből, és abból, hogy megbélyegeznek miatta, mert már annyira erős a szőröm, hogy nem is tudom teljesen leborotválni, mert borostás marad valamennyire. Úgy döntöttem, hogy újra belevágok a lézeres szőrtelenítésbe, hátha most sikerrel járok. Holnap megyek az első kezelésre. Te azóta voltál már? Hatásos volt?
10/10 anonim válasza:
előző vagyok: 14 évesen egy nőgyógyász felírta nekem a Diane 35 fogamzásgátlót, de attól sem múlt el... csak mint az előttem kommentáló... én is felszedtem tőle 20 kg-t. amit sajnos azóta sem tudtam leadni és nagyon bosszant. kinézik az embert a testi hibái miatt, holott belegondolni sem tudnak mekkora szenvedés egy nőnek a teste majdnem minden porcikáján szőrteleníteni. néha az életkedvem is elmegy tőle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!