Fájós, kattogó vállra megoldás?
Kb. fél éve elkezdett fájni a vállam. Akkor elmentem vele a sebészetre, onnan a reumatológiára. Volt röntgen, az orvos azt mondta, nem lát semmi furcsát.
Akkor írt fel fájdalomcsillapítót, azt bevettem, amikor fájt. Azóta elmúlt, és most újra előjött.
Az a baj vele, hogy kattog. De furcsán. A másik vállam is kattog, de az nem fáj. Ez sem igazán fájdalom, inkább olyan érzés, mintha sok karkörzést csináltam volna. Tehát nem izomláz-szerű, hanem olyan elgémberedett érzés. És mikor kattog olyan, mintha elmozdulna a helyéről.
Alapból azért mentem a sebészetre, mert azt hittem, csak vissza kell rakni a helyére. Komolyan úgy érzem, hogy egy jó erős roppantás hiányzik neki.
Volt valakinek hasonló gondja? Kiropraktőrön gondolkodom, csak félek, hogy megöl.
24/L
"Kiropraktőrön gondolkodom, csak félek, hogy megöl."
Ezzel megnevettettél! Szerintem, ha elmész egy ortopédushoz, kapásból megigazít. És mégiscsak orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!