Mi a véleményetek és tapasztalataitok a pánt nélküli
melltartókról?
Figyelt kérdés
Szerintetek eléggé tartja a mellett?Nekem B85-ös kell, vagy C80-as.
Hozzáteszem,hogy én topokhoz, pánt nélküli felsőkhöz, vagy nyakba akasztósokhoz csak pánt nélküli melltartót veszek fel,nyáron szinte soha sincs pántos melltartó rajtam. Sajnos már ideje lenne beruházni egy ilyen melltartóra, mert már eléggé elhasználtam a mostanit és újat szeretnék venni, de sehol sem találtam normálisat. Nekem B85-ös kell, vagy C80-as.
Egy kalap kaki. Nem tart, max kicsit lefog, de egy c-s mellről mindenképpen lecsúszik.
2010. jan. 8. 20:11
2/15 anonim válasza:
szerintem neked nem tart, és elég csúnyán tud úgy kinézni. Használd ki másképp az adottságaidat, más ruhákban
2010. jan. 8. 20:24
3/15 anonim válasza:
Én nem szeretem,mert lenyomja az amúgy sem túl nagy mellem,és még csak tartani se tart.
2010. jan. 8. 20:31
4/15 A kérdező kommentje:
Szomorú hallani. :( Semmiképp sem akarok szilikonpántos melltartót.Van olyan topom is,aminek nincs pántja és olyan,ami nyakba akasztós.Inkább akkor nem hordom,mint hogy a melltartó pántja kilógjon belőle. :(
Milyen az a variálható pántos? Én még nem láttam olyat.Azt lehet topokhoz is felvenni?
2010. jan. 8. 20:38
5/15 anonim válasza:
Lehet. Olyan pántot rakj bele ami megegyezik a felsőd színével, igy nem olyan "gáz"...
2010. jan. 8. 20:42
6/15 anonim válasza:
Ém Tescoba vettem és megvagyok elégedve vele,bár tényleg elnyomja a melleim szép formáját,de a tartása tökéletes.Van benne 1 szilikon csík ami odatapad a bőrhöz.
2010. jan. 8. 20:49
7/15 anonim válasza:
nekem is 80/b mellem van.VEttem én már 15000 forintért is pánt nélkülit mert azt mondták ami drágább biztos megtartja...tartja a fészkes fenét..esetleg egy kis 75/A vagy B mellet.
2010. jan. 8. 21:16
8/15 anonim válasza:
majdnem mind variálható pántos. ha ki tudod akasztani a pántot, akkor az. Az egyiket szedd ki, a másikat engedd hosszúra és a hátsó felét tedd át oda, ahonnan kiszedted az elsőt:D így a nyakadba akaszthatod. nyakbaakasztós felsőknél így nem látszódik.
2010. jan. 8. 21:50
9/15 anonim válasza:
Én is imádom a pánt nélküli felsőket, szerintem ezeket bűn felvenni nyakba akasztós melltartóval!! ÉN csak 80b s melltartókat hordok, egyszer vettem egy intimissimis melltartót ami ilven feltapaszthatós szilikon hártya kb 5000 volt telejesen természetes hatású és még a hátadon sincs sehol pánt csak a két melleden egy szilikon vékony réteg! kb 7-8 hónapig tudtam önmagában használni utána csökkent a tapadása. Most oylat vettem ami rendes melltartó és belül szilikon szálak mennek ami nem csúszik a bőrödön.
2010. jan. 9. 13:56
10/15 A kérdező kommentje:
Ilyesmi melltartóra gondoltam. Lehet valahol kapni, vagy hasonlót?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!