Pólóra vasalható matricákkal milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Céges pólókat szeretnék készíteni, de nem tudom, mennyire tartósak ezek a nyomtatható-vasalható matricák... Kikopnak mosáskor? Mennyibe kerülnek és hol lehet venni? Tippek-trükkök az elkészítéshez?2011. jún. 24. 20:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a legrosszabb megoldás ha pólóra akar rakni valamit az ember, mert nagyon hamar tönkremennek. Max ha kifordítva mossák ki de akkor is szerintem csak beáztatva, nem mosógépbe. Ha nagyon vigyáznak rá akkor kibírhatja azért egy ideig.
2/2 anonim válasza:
A meska oldalán van aki ezzel foglalkozik. Én jandis boltjából rendeltem: [link]
felvasaltam és nem volt semmi gond, mosható és utána is vasalható a minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!