Mi a véleményetek és tapasztalataitok a pánt nélküli melltartókról?
Figyelt kérdés
Szerintetek eléggé tartja a mellett?Nekem B85-ös kell, vagy C80-as.
Hozzáteszem,hogy én topokhoz, pánt nélküli felsőkhöz, vagy nyakba akasztósokhoz csak pánt nélküli melltartót veszek fel,nyáron szinte soha sincs pántos melltartó rajtam. Sajnos már ideje lenne beruházni egy ilyen melltartóra, mert már eléggé elhasználtam a mostanit és újat szeretnék venni, de sehol sem találtam normálisat. Nekem B85-ös kell, vagy C80-as.
2010. jan. 8. 20:05
11/15 anonim válasza:
hát teljesen kiengeded...nekem spec rövid ideig jó mert még úgy is szorít és húzza a nyakam.
12/15 anonim válasza:
próbáld csak ki, nekem még hosszú is..
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket,kipróbálom :)
2010. jan. 9. 18:56
14/15 anonim válasza:
szerintem az nem gáz, hogyha egy teljesen egyszerű fekete vékony pántos melltartót veszel fel hozzá, én is úgy hordom.
15/15 anonim válasza:
en ugy hordom hogy pant nelkuli melltarto es arra hasonlo mint a sport melltarto csak total pant nelkul...kulon kulon nem tartanak semmit de egyutt tokeletes (80c )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!