Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen hormonmentes fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hormonmentes fogamzásgátlót ajánlanátok? Hallottam a spermicid tartalmú "tamponról" és különböző habokról. Ha minden igaz akkor ez a spermicid tartalmú tampon elég biztonságos, de azt is olvastam hogy kellemetlen illatanyag kíséri.

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatotok van erről? És körülbelül mennyibe kerül a gyógyszertárban?
2012. jún. 3. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem megbízható. Inkább használjatok óvszert, az biztonságosabb.
2012. jún. 3. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Óvszer. Az a legmegbízhatóbb.

A spermicidek önmagukban nem sokat érnek, csak megszakítással együtt érdemes őket alkalmazni. Bnőmnek pl. bevált, engem kegyetlenül csípett.

Van még pesszárium, de azt meg spermiciddel együtt érdemes használni.

2012. jún. 3. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy óvszerrel nem szeretnénk mert "nem olyan".

Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni!

Ezért szeretnék mindenképpen valami más megoldást találni.

Mit ajánlotok ???

2012. jún. 3. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jún. 3. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Már leírtam. Vagy használsz spermicidet megszakítással együtt, esetleg pesszáriumot spermiciddel, vagy bevállalod a rizikót. Más nem nagyon van.

Naptármódszerrel meg egyébbel nem érdemes szórakozni.

2012. jún. 3. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Hát ha óvszerrel nem akarsz, mert az "nem olyan", gyógyszert meg nem akarsz szedni, akkor kezdj el barátkozni a gyerekvállalás gondolatával.

Komolyan mondom, nem hiszem el, mit lehet az óvszeren ennyit nyafogni... Az biztonságos, azt kell használni. Ha nem tetszik, akkor szedj gyógyszer vagy szülj gyereket. Ennyi.

2012. jún. 3. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: pacsi:D Ugyanezt gondoltam, csak nem akartam paraszt lenni:DD

A védekezés nem kedv kérdése. Nyilván az lenne a legjobb, ha nem kellene sehogy sem védekezni, nyugodtan lehetne végignyomni az aktust gumi és tabi nélkül. Csak sajnos az ember nem úgy működik, hogy ha nem akar gyereket, akkor nem lesz, ha meg akar akkor lesz.

Pedig milyen kényelmes is lenne.

Én sem értem miért kell a gumin nyafogni. Évek óta azt használok, de így is élvezem a szexet.

2012. jún. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!