Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom az óvszert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az óvszert nem szereti, én meg gyógyszer nem szeretnék szedni. A csak megszakításosban nem bízom. Ha pl. Pharmatexet használok és meg is szakítjuk az eseményt, az úgy elég biztonságos?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
már megint egy puha pőcsös kérdés...
2012. máj. 21. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:

nincs olyan hogy nem szereti.. hanem azért nem szereti mert kényelmesebb ha nincs rajta...

ahogy akarod.. semmi sem biztonságos..

2012. máj. 21. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:

A Pharmatex egyáltalán nem biztonságos! Azoknak találták ki, akiknek nem számít, ha becsúszik egy baba. Még megszakításos aktussal sem eléggé biztonságos!

Plusz van egy olyan érzésem, hogy a "barátod" ezt se szeretné, mert kényelmetlenebb, mint az óvszer. Csíphet téged is, és őt is.

Egyébként, persze hogy jobb óvszer nélkül, de az óvszer még mindig kisebb kellemetlenség, mint egy becsúszott baba,

illetve az óvszer az egyetlen olyan elérhető fogamzásgátlási mód, aminek a "kellemetlenségen" kívül nincs káros mellékhatása.

A tablettának ellenben rengeteg!

Csak az nem szokta "szeretni" az óvszert, akinek kizárólag a saját kényelme a fontos, és akinek kényelmesebb a másikra áthárítani a felelősséget.

Próbáljatok ki több fajtát! Egyéntől függ: van akinek az egyik márka, van akinek a másik kényelmesebb.

27/N

2012. máj. 21. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Természetesen a Pharmatex dem nyújt 100%-os biztonságot, de megszakítással eléggé, hiszen a hüvely savas pHja miatt amúgy is "irtja" a spermiumokat, ehhez még jön a pharmatex, és nem is sok kerül a hüvelyedbe, ha megszakítással védekeztek. A guminál nem biztonságosabb, de biztonságos.

Az a gond vele, hogy elég körülményes. Az aktus előtt x idővel kell behelyezni, tehát oda a spontaneitás, ráadásul, ahogy már előttem írták lehetnek kellemetlen tünetek.

2012. máj. 21. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha óvszer és tabi is ki van lőve, akkor a pesszáriumot ajánlanám. Tudom, egy évig kell mellé még valami, de hosszú távon megéri.

Nézz utána, és gondold át.

2012. máj. 21. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen baráttal az oldalán nem kéne hosszú távra tervezni.
2012. máj. 22. 06:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! :)
2012. máj. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!