Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek számít hogy mit dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít hogy mit dolgozik a párotok?

Figyelt kérdés

Szakácsnak

tanulok de nem a dagi fajtából vagyok:)

Jövőre a rendészeti főiskolára megyek. Számít az állás valamit? Egy nőt tehet még vonzóbbá a munkája?

2012. júl. 23. 12:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

#2-es hozzászólóval egyetértek. A foglalkozás önmagában még nem sugározza az értelmi szintet. Léteznek diplomás takarítók és benzinkutasok is.

Vagy említhetném testvéremet is példaként, aki dacára annak, hogy rendszerinformatikus OKJ-je van, mindössze közmunkásként tudott elhelyezkedni, mert nem volt más lehetősége (és hadd ne mondjam, hogy neki is van diplomás kollégája).

2012. júl. 23. 13:21
 22/34 anonim ***** válasza:
számít hogy mit dolgozik, erotikus masszőr azért ne legyen
2012. júl. 23. 13:25
 23/34 anonim ***** válasza:
58%
12:51 Csak mondom hogy egy ismerősöm kőműves és olyan gazdag amilyen te sose leszel....
2012. júl. 23. 13:29
 24/34 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de nekem számít, hogy a társam mit dolgozik. Drogdíler, éjszakai bártulajdonos pl. ne legyen.
2012. júl. 23. 13:31
 25/34 anonim ***** válasza:

"a mostani fiatalság 20-30 éves embereknél szinte csak az megy szakmunkásnak, aki nem vmi intelligens, hiszen már 2-esekkel is be lehet jutni egyetemre/fősikolára"

Na, ezt kikérem magamnak, nemcsak a saját, hanem az ismerőseim körében! Én ugyanis azért nem mentem el továbbtanulni, mert drága volt. Meg úgy vagyok vele, hogy diploma nélkül is jól megvagyok. További ismerőseimnek is a pénz jelentett akadályt.

Úgyhogy "köszi szépen" a leszólást!

2012. júl. 23. 13:34
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

13:29 Tudom mennyit keres egy segédmunkás, akinek nagyobb végzettsége van és több éves munkaviszonya, mivel én osztottam a fizetésüket. Annyi munkáért annyi pénz nekem nem kellene. A másik, hogy buta vagy, mert még a kérdést sem tudtad értelmezni.. gyökér

13:34 Te meg tanulj emg olvasni és ne pampogj itt, meg ne szíts itt vitát feleslegesen, mert te nem értetted a hozzászólást.

2012. júl. 23. 13:39
 27/34 anonim ***** válasza:
Nekem most jelen pillanatban nem számít, hogy a barátnőmnek mi a melója, már annak is örülök ha van :D majd később, amikor már fejest ugrok a sziklás szakadékba, akkora már szerintem azért számítani fog.
2012. júl. 23. 13:44
 28/34 anonim ***** válasza:

a kőműves és a segédmunkás egyáltaqlán nincs egy szinten. ha szerinted alkoholista alakok és nem tudnak rendesen dolgozni, akkor hogy lehet hogy enyi ház van még egyben? az ő munkájuk nélkül nem lenne. ez a baj, hogy 20% az érettségin a ponthatár, de a szakmunkásoknak 50%.

2 kőművest ismerek szeméklyesen. az egyik saját vállalkozást épített ki egyetlen kőműves szakmájával és szinte úszkál a pöénzben. az ilyen nem lehet buta ember ugye? ehhez kell ész is. a másik "megelégedett" egy cégnél a fizetésével amiből saját házat építet, saját nagy luxusautót vett és felesége van, meg neveli a 2 gyerekét vígan. a kőműves szkmával nagyon is jól lehet keresni. egy jó szakember pár év múlva többet fog érni, m,int akinek diplomája meg érettségije van, mert most mindenki azt szeretne és eléggé lent van hozzá a szint hogy a hülyéknek is legyen.

kérdező: hát sajnos mivel faterom soőr és én is annak tanulok, így a rendőrök az ellenségeink szóval egy rendőrrel pont nem jönnék össze, de amúgy nem nagyon érdekel hogy mi a lány munkája, csak ne kelljen neki nehéz fizikai munkát csinálnia.

2012. júl. 23. 13:59
 29/34 anonim ***** válasza:
13:59 Nem olvastad végig a hozzászólásokat, itt nem a <40 éves és afölöttiekről van szó, akik már felépítették a saját életüket és mikor ezerszer könnyebb volt minden. Hanem a mostani fiatalságról, vagy hát legalábbis aki a fiatalságban keresi a párját, nincs apakomplexusa
2012. júl. 23. 14:06
 30/34 Diavolino44 ***** válasza:

Kerdezonek:

Engem kicsit elriasztana, hogy rendor szeretnel lenni, nem egy noies szakma. Vagyis foglamazzunk ugy, hogy elegge maszkulin foglalkozas. Az egyik ismerosom rendor, s volt par csinos rendorno kollegaja. Noiesek voltak, de a gondolkodasmodjuk mint egy ferfie...

Off:

Apam kumoves, nem vedel s korrekt ember, mindig rengeteg munkaja van.

Egy evbe kb 5-6 segedmunkast fogyaszt el mert barmira megbizhatatlanaok. Pont amit az egyik valaszolo irt.

Amugy meg ez csak kifogas, ha elkezdesz dolgozni akkor mar lesz eleg penzed egy levelezos diplomara. Aki tanulni akar, az megteremti az ahhoz vezeto utat.

2012. júl. 23. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!