Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek számít hogy mit dolgozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít hogy mit dolgozik a párotok?

Figyelt kérdés

Szakácsnak

tanulok de nem a dagi fajtából vagyok:)

Jövőre a rendészeti főiskolára megyek. Számít az állás valamit? Egy nőt tehet még vonzóbbá a munkája?

2012. júl. 23. 12:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
szerintem a szakács egy igen jó munka:))!Nem számít a munka csak ne legyen (utcaseprö):)
2012. júl. 23. 13:05
 12/34 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem az leszek :D
2012. júl. 23. 13:07
 13/34 A kérdező kommentje:
jövőre érettségi,aztán főiskola.Rendőrségnél szeretnék dolgozni valami magasabb beosztásban.
2012. júl. 23. 13:09
 14/34 anonim ***** válasza:
Jó, akkor legyen szubjektív megállapítás, nekem mindegy. Alényegekn nem változtat. Én nem láttam még olyan segédmunkást és ilyen szintű dolgozó embert, aki úgymond okos lett volna, pedig egy nagy építőipari cégnél dolgoztam és személyesen ismertem minden munkást, mivel én intéztem az ügyeket. A felnőtt <40-50 éves emberekre más vonatkozik, mivel régen más világ volt és ott azért többen tanultak szakmát, mert jobban meg lehetett élni belőle, de a mostani fiatalság 20-30 éves embereknél szinte csak az megy szakmunkásnak, aki nem vmi intelligens, hiszen már 2-esekkel is be lehet jutni egyetemre/fősikolára, és bent aradni se nehéz egyes szakokon.
2012. júl. 23. 13:10
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
Ácsi! Nem a segédmunkásokra gondolok akik valóban a kannást bort isszák,hanem a konkrétan a kőművesekre! Azok igenis értelmes szakemberek. Azét mert valaki diplomás az nem azt jelenti hogy Ő az ász! Sőt lassan Magyarországon sokkal nagyobb igény lesz a szakmunkásokra(kőműves,CO hegsztő,villanyszerelő,karosszérialakatos) mint a 110 diplomával rendelkező fiatalokra akik ugy kezdik a pályafutásokat hogy -4 millió diákhitel van a nyakukon,munkahelyük meg nincs és nem is lesz,és otthon ülve várják a csodát mert hát Ők ugye nem mennek el dolgozni Kőműves mellé mer az alantas meló!
2012. júl. 23. 13:10
 16/34 A kérdező kommentje:
ne itt vitatkozzatok
2012. júl. 23. 13:12
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozok,csak kifejtem az álláspontom!
2012. júl. 23. 13:14
 18/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kérdésre válaszolva nem hiszem, hogy egy nőt sokkal vonzóbbá tehetne a munkája, mivel a férfiakat nem érdekli úgy a nők társadalmi státusza, mint fordítva. Kevés pasi indul rá egy nőre azért, mert ügyvéd vagy jól kereső marketingmenedzser, míg fordítva ugye mindennapos dolog.

De érdekesnek érdekes lehet, ha valaki például rendőr, mert az egy nagyon érdekes meló, szóval az érdeklődést azért felkeltheti a csaj iránt, vagy segíthet az első beszélgetésnél, mert egy csomó téma adódik belőle. De mindez csak akkor áll persze, ha nem a fafejű, hülye rendőrök közül való a csaj.:)

2012. júl. 23. 13:16
 19/34 anonim ***** válasza:
Ja, és vannak csávók, akik bolondulnak az egyenruhás nőkért.
2012. júl. 23. 13:16
 20/34 anonim ***** válasza:

kőművesről is ugyanaz a véleményem, hisz egy szinten vannak a segédmunkással és atöbbivel, de nem vitatkozom, mivel úgy sem érti emg aki nem akarja.

A rendőr meg nekem különösen tetszik, mivle ott van fizikai alkalmassági, amiből már sejtetik, h nem nyámnyila, meg tud védeni. Meg amúgy is, én is igazságügyben fogok dolgozni, tehát úgymond szkmabéli leszek.

2012. júl. 23. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!