Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bővebben lent! Pls
Figyelt kérdés
Egy hónap múlva leszek 12, ötödikes lány voltam és nem tudom mit csináljak! Anyukám nem világosít fel, én viszont már mindent,de tényleg mindent tudok az osztálytól, és annyit el is mondtam neki, hogy tudom mi az a menzesz és hogy hogyan lesz a kisbaba! Nem tudok vele semmit sem megbeszélni! Van egy 10 éves húgom, aki harmadikas volt, és még semmit de semmit nem tud. Ha kérdezi mi volt pl. a barátok köztben hogy a timi azt mondta hogy megjött neki, anyu nem mondja el a húgomnak hogy mi jött meg a timinek. Tudom hogy anya korainak találja még nálam is a felvilágosítást nem hogy a húgomnál, de én tudom hogy negyedikben elkezdenek erről pletykálni az osztályban, és rossz lesz neki ha nem anyutól tudja meg, főleg ha téves infokat kap. Mit csináljak?? Kérlek segítsetek!!2012. júl. 20. 17:43
1/7 anonim válasza:
az én anyukám se nagyon mondott semmit. magam néztem utána ami érdekelt, meg rendezett az iskola ilyen felvilágosító órát, külön a fiúkkal és lányokkal. ha ennyire aggódsz a húgod miatt, akkor mondd el neki te.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, csak attól félek ha meg én mondom el neki, anyukám leszid ugye, hogy korai volt még!
És amúgy nálunk a suliban 7.-ben van először felvilágosító óra, akkor sem teljes!
2012. júl. 20. 17:56
4/7 anonim válasza:
A húgodnak nem kell szétkürtölni, hogy mit mondtál. De amit tudsz, azt jobb, ha tőled hallja jól. Esetleg nézz utána a neten, amiről nem tudsz.
5/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__32144..
Ennek a kérdésednek én vagyok az eddigi válaszolója. Igazából mindkettőtökkel Anyukátoknak kellene beszélni, de ha Ő nem teszi meg, akkor Te beszélj a Húgoddal! :) Minden elképzelhető jót kívánok Nektek!!! :)
6/7 A kérdező kommentje:
És amúgy az úgy szerintetek az jó, ha anyunál próbálok utalni arra, hogy mondja el neki, vagy az úgy olyan mint ha kioktatnám anyut??
2012. júl. 20. 18:00
7/7 anonim válasza:
Szia! Az előző vagyok. Inkább kérdezgessetek Anyukádtól, hogy mit szeretnétek tudni, mire vagytok kíváncsiak. Akkor biztos minden kérdésetekre válaszolni fog. :) Minden jót Nektek!!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!