Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe fáj egy barátnő?
"Kicsit magasabb (na jó, duplaannyi) telefonszámla, meg egy cseppnyit több pénz otthagyása a sarki kajáldában. Barátomnak egyelőre ennyibe fájok, mint barátnője."
van családi csomag..ingyen lehet beszélni...
Hát az attól is függ mi a szituáció.Én tanulok még párom meg már sok éve dolgozik,van félre rakott pénze is.Így általában ő fizeti a mozit kaját stbt,nála ez természetes.Azt mondta,majd ha én is keresek majd meghívhatom ugyanúgy:)
Karácsony valentin nap születésnap meg pénztárcafüggő szerintem
Úristen, ennyire retardált bunkó nem létezik... Hidd el, nem való neked semmilyen nőnemű egyed! Egy NORMÁLIS (nem műkörmös, szolis, pucsítót, magamutogató cicababa) nő/lány annyit vár el a párjától, hogy szeresse, tisztelje, bízzon meg benne! Néha egy szá a legkedvesebb virágomból (nem feltétlenül boltban vásárolt) vagy egy tábla a kedvenc csokimból jólesik. Csak azt várom el, hogy a szabadidejének egy részét áldozza rám. Nem muszáj órákat telefonálni, mikor nem tudtok találkozni, erre alkalmas a net is. Nem kell étterembe vinni, sokkal szívmelengetőbb, ha te főzöl neki, még akkor is, ha nem a legfinomabb. Mozitól jobb az otthon filmezés, hisz összebújhattok, esetleg folytatása is lehet a dolognak. Én soha nem vártam el a barátomtól, hogy bármit is fizessen helyettem, sőt feszélyezve éreztem magam, így pl. nem ittam a randin, mert rosszul éreztem magam, amiért helyettem fizet. Mindig felesben fizetünk, vagy egyszer egyikünk, másszor másikunk hívja meg egymást. Leginkább azt a találkozást élvezem, mikor leülünk egy padra, vagy egyszerűen csak sétálgatunk és közben hosszú órákat beszélgetünk. Azt is imádom, mikor összbújva, egymást ölelve ácsorgunk a hidegben, esőben. Szeretem, mikor becézget, mosolyog azért, mert láthat, vagy épp a semmin röhögünk perceken keresztül. Ezek a dolgok a legjobbak a szerelemben, 1000 kézzel megfogható dolognál is többet érnek, ráadásul teljesen ingyen vannak. Egy igazi barátnő a szívedre hajt, nem a pénztárcádra, a lelki társad, a legjobb barátod szeretne lenni.
Az általánosítást pedig kikérem magamnak! Nem minden nő pénzéhes szajha, te keresgélsz rossz helyen. Ha majd rájössz, hogy egy szerető lánynak mi az értékrendje, mik az igényei, akkor keress magadnak párt! Addig maximum futó kalandjaid lesznek, mert az általad leírt lányok nem önmagadért szeretnek! Egyszer talán majd te is rájössz a hosszú kapcsolat titkára... 17/L
Uccsó
Lehet,h te ilyen vagy,de rajtad kívül kb. 100 lányból 1 ilyen,a többinél,ha az általad soroltakból egy is bekövetkezik,azonnal lapát.
Azért meg nehogy már retardált legyek,mert tisztában vagyok vele,h mennyire a pénzen múlik minden.
Am úgy vettem észre,h alsóbb hangon is 20-30 e. kell havonta.
Néhányan tényleg leírhatnák,ők mennyit költenek havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!