Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe fáj egy barátnő?
Tango12
Az átlag lányokra biztos kell annyi,de ez átlag alatti,nem kell azért olyan sok rá..
Az lenne jó,ha vagy 4-5e.-ből kijönne..
mizuzizu92
Köszi,de reménytelen,ilyen árfekvésben csak a legalja jut..
Am neked meg sok sikert/boldogságot a kapcsolatodhoz!
Tango
Én moziba nem is vinném,filmet otthon is lehet nézni..
Meg kajálni se,otthon olcsóbban el lehet készíteni..
Én kifejezetten nem szeretem ha költ rám a barátom vagy fizetem a felét ami szerintem alap, névnapomra is direkt mondtam hogy ne vegyen semmit, igaz kaptam egy szál gyönyörű rózsát, de annak mindennél jobban örültem! :) Most neki lesz névnapra, sütök neki.
Ha találkozunk akkor általában elmegyünk sétálni egyet, leülünk a parkba és beszélgetünk, ingyen van, megázni az esőben kettesben is jó!:) Esetleg üdítőt szoktunk venni, egyszer ő egyszer én, ahogy fagyit is. Volt már hogy én hívtam meg kajálni, sőt a jövőhéten beváltunk egy páros kajálós kupont amit vettem. A nyaralást megoldottunk úgy hogy a szállás ingyen volt, a vonatjegyet meg természetesen magamnak vettem, a kaját amit vittünk meg felesbe.
Moziba nem szeretünk menni, jobb otthon, ott lehet folytatása is ;D
Te nagyon sötét vagy! Ráadásul még bunkó is! Lehet, hogy nincs kimondva, de én baromi lenézőnek érzem ezt a nőkkel szemben! Szerintem egy NORMÁLIS nő se várja el a barátjától, hogy több tízezreket költsön rá. Viszont jól esik ha egy picit kedveskedsz. Elmentek sétálni, kirándulni, otthon filmeztek, ha tudsz főzöl valami finomat és áthívod vacsizni, egyszer egyszer elmentek kávézni. Ez szerintem nem kerül olyan túlzottan sokba. Hidd el ha szeret az az adott lány, nem a pénzre fog hajtani, hanem, hogy minél több időt tudjatok együtt tölteni. Csak nem a "páwa" és rib@nc lányokra kell hajtani.
Puszillak.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!