Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mibe fáj egy barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe fáj egy barátnő?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 17:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szépen hangzik így leírva,kár, h köszönőviszonyban sincs a valósággal...

A legutóbbi lány pl. azért “dobott“,mert nem költöttem min. egy tizest az első randin..

Másfelől is hallottam már ilyet,csak ott 5ezer volt a “kvóta“..

2012. júl. 20. 21:35
 42/56 anonim ***** válasza:

Nagy szerencse kell hogy szép is és normális csajt találjunk.

Akinek jutott az sokszor nem is tudja ezt.

Ebből áll az élet.

2012. júl. 20. 22:07
 43/56 A kérdező kommentje:
Manapság csúnya,normális lányt sem lehet....
2012. júl. 20. 22:18
 44/56 anonim ***** válasza:
71%

42.-es válaszoló vagyok.

Most akkor kiemelem neked a mondandóm lényegét! AMELYIK LÁNY SZERET, NEM A PÉNZEDRE FOG HAJTANI!!!

Ennyit kéne felfogni, nem minden lány egyforma. Rettentően lenézed a női nemet. Egyet értek az előttem válaszolókkal. Nem való neked csaj, de nő meg aztán végkép nem!!!

2012. júl. 20. 22:51
 45/56 anonim ***** válasza:

Előző, te nem láttál még pénz miatt szerető nőket tömegével?

Ennyire nem élhetsz elszigetelve.

2012. júl. 20. 23:00
 46/56 anonim ***** válasza:

Kedves 47-es

Igazad van, de hogy tudassam veled, én a tényleges szerelemről beszéltem. Én példának okául, nem érzem, hogy lehúznám a páromat. Nem várom el tőle, hogy rám költse a pénzét, de jól esik ha egyszer egyszer elmegyünk fagyizni ha sétálunk.

Kedves kérdező, akkor meg nem fogom neked tépni a szám, légy meleg és nincsenek ilyen problémáid, na csók!

2012. júl. 21. 12:17
 47/56 A kérdező kommentje:

Na,meleg azért nem leszek...

Sajnos így kell elfogadni titeket,amíg nincs más opció...

2012. júl. 21. 12:35
 48/56 ferencfebruar válasza:
80%
fordulj orvoshoz de előtte még ivartalanisd magad köszike
2012. júl. 21. 17:15
 49/56 anonim ***** válasza:
91%
Lehet ragozni ezt így meg úgy, de egy barátnő előbb-utóbb pénzbe fog kerülni, és PONT! Volt egy barátnőm, egy ideig rendkívül szerény volt, semmit sem kért-követelt, de kábé két hónap után egyszer csak közölte, szeretne egy aranygyűrűt, mert szerinte az jár neki. Ki is nézte: 150 ezer forintért. Le kellett ülnöm néhány percre, mire magamhoz tértem. Rettenetesen meg volt sértve, hogy nem vettem meg... Egy másiknál meg, hogy ne üljünk folyton otthon, végül nekem kellett szinte mindent fizetnem, máskülönben nem mentünk volna sehova, mert "ő nem költ erre meg arra". És még sorolhatnám... Egyetlen lány volt csupán, akinél pozitív volt a mérlegem, csak sajnos ő nem tetszett igazán.
2012. júl. 22. 11:01
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 42-es hozzászólóval...én csak ámulok hogy mennyire lenézed a nőket...így viszont ne is csodálkozz hogy csak olyanokat fogsz ki akik a pénzre hajtanak és x összegbe kerülnek havonta ..egy normális nő azt akarja hogy tiszteljék és egyenrangú legyen a párjával és szeresse! de ha így állsz a nőkhöz megérdemled hogy lehúzzanak! Mert egy normális párkapcsolat kezdetén ha elhívod a lányt randevúzni lehet kicsit költened kell rá mondjuk meghívni egy fagyira...akármi ,de ha komolyabb lesz a kapcsolat a lány nemfoglya elvárni hogy te fizess mindent...sőt én el se viselném ha mindent a párom fizetne az kicsit olyan mintha megvenné hogy velem lehessen ....meg amúgy sem akarnám lehúzni!
2012. júl. 26. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!