Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan mondjam ezt el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki szerelmet vallott a legjobb barátnőmnek(akinek más jön be), és közölte, hogy vár rá, majd erre egy hónapra lekapott engem egy bulin és nem tudom, hogy mondjam el a barátnőmnek?

22/L

2012. júl. 14. 22:34
 1/5 Macs1209 ***** válasza:
100%

"Te b*zmeg, a Józsi lesmárolt! Az agyam eldobom. Téged olt, aztán meg engem akar megcövekelni! Nooormális?"

Ehhez a verzióhoz mit szólnál ?

2012. júl. 14. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez lesz :)
2012. júl. 14. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha barátnődet hidegen hagyja a srác, ráadásul még tetszik is neki valaki más, akkor nem értem, hogy minek ide a dráma.

Egyszerűen elmeséled neki, hogy volt egy buli, jól éreztétek magatokat, és csókolóztál a sráccal.

2012. júl. 14. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
osztom az első véleményét legalábbis valahogy így: "Mégis mit képzel...?" (nehogy azt higgye hogy összeakarsz vele jönni)
2012. júl. 14. 22:42
 5/5 Macs1209 ***** válasza:

Itt én a tényre éleztem ki. Az, hogy össze akarsz-e vele jönni, vagy nem, az igazán már nem a barátnőd resortja,

mivel ő már kinyilvánította nemtetszését.

2012. júl. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!