Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? (meleg kérdés)
Hát hosszú a sztori ezért leírom!
2 éve felvettek egy Gimnáziumba, ahol megismerkedtem ezzel a sráccal. Nagyon jóba lettünk. Voltak köztünk intim pillanatok a tanulási szezon alatt és az osztálykiránduláson is. Ennek már két éve, és azóta is jó barátságban vagyunk!
Eljött az idei nyár és úgy gondoltam lépek valamit! Mivel 2 hétig minden nap talizni fogunk ezért elszántam magam.
Facebookon bevallottam neki hogy meleg vagyok!
Túl jól fogadta! Nem erre számítottam! Azóta dumcsiztunk sokat meg minden!
Nos az a kérdésem hogy hogyan valljam be neki hogy szívesen leszopnám! (Kicsit félős vagyok ezért nem közöltem vele hogy meleg vagyok személyesen.) Ezt viszont már személyesen akarom! Hogyan? Segítsetek légyszi!!
15/F
Mik voltak az intim dolgok köztettek?
Szerintem ettöl is függ.
Mi volt köztetek?Biztos megengedné ha már csináltátok, bár mondjuk lehet megijedni mert tudja, hogy meleg vagy...
De hallod, nem tetszik neked ez a srác?Lehet jobb lenne megtudni nem vonzódik-e a fiúkhoz.Hidd el egy kapcsolat többet ér mint egy szopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!