Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjam azt hogy "Meleg" vagyok? Pedig nem vagyok az!
Családtagok meg 1-2 haverom mindig avval csesztet hogy 20 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm meg lánnyal kapcsolatom.
Hát igen...jó lenne egy barátnő aki szeret meg akit tudnék szeretgetni csakhogy.Eddig akiknél próbálkoztam vagy visszautasítottak vagy valaki más vitte őket el.
A sikertelenségek miatt az önbizalmam totál megsemmisült úgyhogy már próbálkozni se próbálok.Beletörődtem.
Ha viszont azt hazudnám hogy "Meleg" vagyok,végre abbahagynák körülöttem a csesztetést és elfogadnának úgy ahogy vagyok.Mert a melegeket senki se cseszteti hogy nincs nőjük.És mindenki elfogadja őket.
Bár szerintem anyám lehet kiugrana az ablakon,apám meg egyenesen felkötne:)
De szerintetek mit csináljak?
nehogy már amiatt merüljön a béka s.egge alá az önbizalmad mert egy két kiscsaj aztmondta hogy nem.
a nemmel 3 dolgot kell csinálni meghallgatni. belenyugodni. túltenni magad rajta. ezt így mind gyorsan aztán menni tovább próbálkozni. higgy nekem egy fiúról süt ha nincs önbizalma. máshogy jár máshogy beszél másmilyen a kisugárzása.azt tanácsolom hogy ne feltétlenül azzal a szándékkal menj oda minden lányhoz hogy nekem barátnő kell és te leszel az nincs mese ha ne csak ismerkedj pár lánnyel és majd alakul a dolog. semmiképpen ne hazudd azt hogy meleg vagy mert ha egyszer már azt mondtad hogy az vagy akkor már azis maradsz mert melegből nem lesz heteró ahogy heteróból se meleg.kitudja lehet beharangozod hogy jéé képzeljétek rájöttem hogy a fiúkat szeretem és 2 hétre rá hazaviszel egy formás aranyos csajszit. szegény anyukád nem fogja tudni most mit is gondoljo édes kisfijáról....
Nem tudom, hol, hogyan és miféle lányokkal próbálkoztál eddig, de két jótanács:
1.) Ne pláza-/diszkóp*csákat keress, hanem olyat, akivel sok a közös vonásotok, közös témátok, hasonlóan gondolkodtok dolgokról, stb. ... legyen egy közös alap, amire lehet építeni.
2.) Tegyél egy próbát itt: [link]
Én innen nősültem, és már évek óta boldogan élünk. Tanulság: neked is sikerülhet. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a tanácsokat!
Átgondoltam,télleg nem lenne jó ötlet Melegnek állítani magamat.
Ugyanakkor nőnél már biztos hogy többet nem fogok próbálkozni.Önbizalom nélkül úgyis felesleges...
Majd hozza a sors ha hozza az igazit.
Addig meg ha szükségem lesz szexre akkor fizetek qrváknak vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!