Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsit szőrös a popója és szégyenli előttem. és sosem mutatja. Pedig szerintem szexi. Hogyan mondjam meg neki, h nincs oka szégyenkezni, úgy, hogy ne vegye sértésnek, vagy ne érezze magát még kellemetlenebbül?
Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha győzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17.
21/L
"Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha győzködtem."
De közel sem biztos, hogy itt komplexusról van szó. :)
Kérdező: ha szexinek tartod, akkor azt így szó szerint mondd meg neki, szemtől szemben. Én a helyében hinnék a barátnőmnek. :)
bocs az OFFért. én nem tudtam megbékélni vele, hogy nekem miért nő a bajuszom más lányoknak miért nem, míg rá nem döbbentem... gyantázzák O_O
2 megoldás....
- mondd meg, hogy ha zavarja szívesen legyantázod neki...( ha ezen nevetni kezd már oldódott is a feszültség közöttetek)
- szintén megbeszélés kérdése, de az én esetemből tanulva gondolkozzon el rajta, hogy esetleg másnak is van ilyen problémája csak vagy megoldja, vagy elfogadja.
Mellesleg a nővérem pasijának a háta szőrösödik erősen, és meghitten leülnek kettesben szőrtelenítő krémezni... először csak pislogtam a dologra, de tulajdonképpen ez is egy megoldás.
(27/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!