Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjam azt hogy "Meleg" vagyok? Pedig nem vagyok az!
Családtagok meg 1-2 haverom mindig avval csesztet hogy 20 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm meg lánnyal kapcsolatom.
Hát igen...jó lenne egy barátnő aki szeret meg akit tudnék szeretgetni csakhogy.Eddig akiknél próbálkoztam vagy visszautasítottak vagy valaki más vitte őket el.
A sikertelenségek miatt az önbizalmam totál megsemmisült úgyhogy már próbálkozni se próbálok.Beletörődtem.
Ha viszont azt hazudnám hogy "Meleg" vagyok,végre abbahagynák körülöttem a csesztetést és elfogadnának úgy ahogy vagyok.Mert a melegeket senki se cseszteti hogy nincs nőjük.És mindenki elfogadja őket.
Bár szerintem anyám lehet kiugrana az ablakon,apám meg egyenesen felkötne:)
De szerintetek mit csináljak?
Ugyanez vagyok csak lányban. Nemlétező szerelmi élet és teljes önbizalomhiány. Sokszor azt hiszem, hogy mindegy, úgyse lesz nekem soha senkim.
Melegnek azért ne tettesd magad.., prosti meg nem tudom, kapsz ingyen is..
Hol ismerkedtél idáig? Ha van lánybarátod megkérdezhetnéd, hogy min kellene változtatni, hogy legyen valakid.
18/L
hát én is 20 vagyok és nekem se volt még bnőm és engem is csesztetnek vele.
különbség: leszarom mit mondanak, nem mondanám hogy meleg vagyok semmi pénzér sem, elhiszem hogy lesz valaha vkim, különben nem lenne értelme ittlennem a földön...
próbálom nem várni hogy találjak valakit, mert akkor ugyse jön össze, tedd ezt te is
Hali!
Semmiképp ne mond, hogy meleg vagy, mert ezzel megbélyegzed saját magad. Én is 20 évesen vesztettem el, addig egy darab barátnőm nem volt, ráadásul engem nem is csesztettek vele, mert senki nem nézte volna ki belőlem. Elmondom neked a nagy titkot, ami kb az összes szűz srácnak segíthet. Én mikor már feladtam volna a reményt, rájöttem hogy ha én nem vagyok kibékülve magammal, és nem vagyok magam miatt boldog, akkor hogy fogok egy "idegent" boldoggá tenni? Sehogy, szóval te is kezdj el magadon munkálkodni, fogadd el a hibáidat és az előnyeidet. Ha te rólad süt a boldogság, azt minden csaj észre veszi. Szóval fel a fejjel, még nem késtél le semmit. Ráadásul csak egyre nehezebb lesz, mert ugyanúgy benne van a buktató, ha pl szakítotok a barátnőddel, akkor ugyanúgy elölről kell kezdened mindent. Az élet ilyen sajnos...
20/F
Én pár ével idősebb vagyok.
Nekem sem volt még barátnőm.és van egy haverom aki szintén nem tud leakadni a sxtémáról és odaszúr,hogy dugnom kellene már.
Önbizalommla én is adilábon állok.
A love.hu ról meg annyit,hogy csak elvétve írnak vissza.
Nem azért vannak ott,hogy pártkeressnek. Azt nagyon ki kell fogni. sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!