Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki?
23/F vagyok. Az egyik legjobb barátom egy lány már jó ~8 éve. Semmi nem történt köztünk soha. Van egy barátnőm másfél éve, együtt lakunk, elfogadta, hogy nekem van ilyen lánybarátom, jóban is vannak. Ennek a lánybarátomnak is komoly kapcsolata van.
Ezzel a lánybarátommal régen volt egy olyan dolgunk, hogy havonta egyszer megmasszíroztuk egymást (legalább fél óra, oda-vissza). Ez egy jó dolog volt, mert ki nem szereti ha megmasszírozzák. Aztán ez a dolog megszűnt egy pár éve, viszont fel szoktuk hozni, hogy milyen jó is volt az.
Nekem most volt nemrég születésnapom, és ettől a lánybarátomtól azt kaptam, hogy találkoztunk, mondta, hogy menjünk ide, meg ide 2-re, és ott lesz majd a meglepetés. Bementünk perce pontosan egy szépségszalonba (reméltem, hogy nem valami arcpakolást kapok hülyeségből :D), és akkor jött 2 masszőrnő, és "boldogszülinapot az ünnepeltnek" etcetc, gyertek akkor be. A lényeg az, hogy egy félórás páros hátmasszázst kaptam tőle (mármint ő fizette, és a nők masszíroztak minket), úgy, hogy 2 egymás melletti ágyon feküdtünk ellentétes irányban, fejünk a masszírozóasztalon a lyukban, nem is nagyon beszélgettünk, mert kb elaludtam, mindegy a lényeg, hogy nagyon fasza volt. Vége lett, hazamentem, elújságoltam a barátnőmnek, hogy húú de jó ezt kaptam, tök jó volt, meg nem is számítottam erre. Látszólag akkor ő is velem örült, viszont később bevallotta, hogy igazából ez eléggé nem tetszik neki, hogy ez volt, mert szerinte ez túl intim, és páros masszázsra a párok járnak, nem pedig barátok.
Szerintem ebben semmi rossz nincs, de nem tudom megmagyarázni neki. Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok, jogosan van kiakadva?
nálunk is hasonló szitu van
nekem az egyik legjobb barátom srác
a barátomnak pedig egy lány
engem nem zavar a dolog mivel ez a lány hozz minket össze anno 2 éve
viszont a barátom nagyon féltékeny rám és a haveromra mi ezt ugy oldottuk meg h havonta egyszer minimum össze ülünk valahol inni és esetleg ha a barátom olyat vesz észre hogy pl megváltozott a velem valo viselkedése akkor megbeszéli velem de pl én tudom olyan sztorit a barátomtol hogy a csajjal pucéran fürödtek (nem csak ök völtak ott) és mégse volt köztük semmi
ha szeretne a barátnöd ilyeneken nem akadna ki hogy milyen nemü az egyik legjobb barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!