Jogosan akadt ki? nekem kéne bocsánatot kérnem?
Figyelt kérdés
Barátnőm teljesen kiakadt, amiatt, hogy rolunk, kettőnkről kitettem egy képet az MSNemre képnek. rámírt és azonnal Követelte h leszedjem és le is szedtem csak elötte megkérdezttem h miért. erre azt mondta h "szedd már le az a kib@szott kuvra képet" nemértem a kiakadásást.. leszedtem azonnal de még hisztizett vagy 20 percet MSNen aztán lelépett. Most meg követeli h bocsánatot kérjek mert kimertem tenni egy képet kettönkről, ami az én gépemen van meg. (az arcunk nem is látszik a képen, senkisem ismerné fel)2010. jún. 18. 12:09
1/20 anonim válasza:
Már bocs, de elég fura ez így.
Nem lehet, hogy valami sunnyogás van a dologban?
Vagy ciki vagy? Vagy titok, vagy férje van, vagy valami?
2/20 anonim válasza:
Lehet van másik pasija is, nehogy meglássa, hogy veled jár. Én bizony meneszteném az ilyen barátnőt. Mit hisztizik, gondold el ha ezért ennyire hisztizik, mit csinál nagyobb probléma esetén.
3/20 anonim válasza:
Jogosan reklamált, személyiségi jogait sértette, hogy kiraktad a képet.
4/20 A kérdező kommentje:
jajj...xD teljesen félreértettétek...
Én is lány vagyok és a barátnőmről, mint haveromról van szó.
minketten 14 évesek vagyunk am...
2010. jún. 18. 12:14
5/20 anonim válasza:
Csapnám agyon szeneslapáttal a hisztis csajszit :)
Amúgy tényleg olyan, mintha titok lenne mások előtt, hogy együtt vagytok, valamit nagyon kavarhat a háttérban.
6/20 anonim válasza:
sztem nem neked kell bocsánatot kérni.... te honnan tudtad vna h nem tetszik neki ha kirakod a képet??
7/20 anonim válasza:
Jah, úgy más a szitu, szeneslapát visszavonva :) Lehet, azt hiszi, hogy ebből arra lehet gondolni, hogy együtt vagytok, vagy valami hasonló. Majd kinövi és kész.
8/20 A kérdező kommentje:
mint mondtam BARÁTNŐK vagyunk.
Nem titok, mindenki tudja h mivanugyan a legjobb barátnők. :D Csomó helyre együtt emgyünk stb. Egyikunk sem szégyelli a másikat
2010. jún. 18. 12:17
9/20 anonim válasza:
Csitrikém mit vártál ki sem írtad a korodat. Félreértettük igen, azt sem tudtuk fiú, vagy lány vagy! Edd meg amit főztél!
10/20 anonim válasza:
talán előnytelennek tartotta, de ilyenről nem hallottam h valaki követeli h kérjél bocsánatot(ilyen szituban), szerintem ez hülyeség.....hagyd, majd megbékél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!