Valaki hív ismeretlen számról hivatalos helyről, bemutatkozik majd bocsánatot kér és leteszi. Ez most mi?
Valaki nagyon ráér...Legközelebb figyelj a cégnévre, vagy kérdezz vissza ha nem érted, és hívd fel a céget, hogy egy alkalmazottuk hivogat...
De amúgy érdekes...
cégnevet nem mond csak egy személynevet.
Mikor szóltam neki hogy 1 nap alatt ez a 2. hívás és legyen szíves mondja meg honnan és miért hív akkor azt mondta nem mondhatja meg és azzal a lendülettel letette...háttérben halottam h többen telefonáltak még...
kérdezd h mit akar..
vagy lehet h az ufók azok >.<
ez olyan mint egy film kezdete:)
nem tudom mit csinálj én szerintem nem venném fel ha az a szám hívna
Én alapból nem szoktam felvenni az ismeretlen hívókat, de mivel állást keresek, kénytelen vagyok, mivel rengeteg helyről szám nélkül hívnak.
Szerintem csináld azt, hogy ha legközelebb is keres, akkor küldd el nagyon durván az anyukájába. Kérdezd meg, hogy nincs semmi a lába között, amivel tudna szórakozni? Nekem egyszer sikerült leépíteni egy ismeretlen zaklatót. A durvaság nem vezet sehova, tudom, de az ilyenekkel sokszor csak így lehet...
Tehát:
Ismeretlen:Üdvözlöm,szép napot én X.Y vagyok feltarthatom néhány percre,tartaná egy kicsit vagy visszahívjam?!
Én:Üdvözlöm,tartom
eltelik 1 perc...
Ismeretlen:Köszönöm h tartotta de sajnos nem áll módomban önnel beszélni.sajnálom.visszhall,szép napot.
én:de mégis milyen ügyben keres?honnan?miért?
ismeretlen:nem mondhatom meg!szép napot.visszhall!
????
Húú, ez érdekes, ilyet még az életben nem hallottam.
De akkor ezek szerint megmondja a nevét. Arra nem tudsz rákeresni valahol? Tudakozó, közösségi oldalak, stb?
Már megint hívtak
áááááááááááááááá
kinyomtam élből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!