Szerintetek jogosan akadt ki barátnőm?
Figyelt kérdés
Az a baja, hogy minden nap felhívom vagy msn-en beszélek vele. A többi barátnőjével nem beszél ennyit mint velem és ezért nagyon kiakadt. Most miért baj az, hogy beszélni akarok vele? Nem értem. Mondta attól, hogy nem beszél velük minden nap attól még jóban van velük.2011. júl. 1. 14:31
2/6 anonim válasza:
csak tobb szabadsagra van szuksege. lehet h sokat kerdezoskodsz ami ideesiti? lehet h azthiszi azer beszelsz vele sokat mert nembizol benne es midnent tudni akasrz. az en baratom lassan egy eve lakik nalunk holott 15 eves vagyok es az elejen engem is nagyon idegesitett...de mostmar elsem tudnam kepzelni nelkule az eletemet :D
3/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló! Lány vagyok és szerintem te egy kicsit félreértetted. Itt barátságról van szó nem párkapcsolatról. Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 1. 15:12
4/6 anonim válasza:
Hát, ha csak ennyit és így mondott, mint, ahogy leírtad akk eléggé bunkó a csaj, már bocs.
5/6 anonim válasza:
Remélem nem hajnalban hívogatod...xd Szerintem ha egy kicsit le szállsz róla meg úgy nem keresed akkor nagyon fogsz neki hiányozni és visszamegy meg majd ő hív meg rád fog írni, meg hasonlók. Próbáld, ki, hogy egy kis időre teljesen megszakítod vele a kapcsolatot! Nem akarom, hogy bunkóskodj csak hátha megenyhül és rájön, hogy neki is szüksége van rád. :))
6/6 anonim válasza:
Mert folyton a nyakán lógsz. Engem is nagyon zavarna. Hetente 1-2x bőven elég keresni (bár nekem ez is sok lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!