Jogosan akar velem szakítani a barátnőm? Te mit tennél a helyében?
Figyelt kérdés
Mindig megviccelem. Leöntöm liszttel, belekeverek erőspaprikát, borsot a jégkrémébe, bekenem szappannal a poharát meg ilyenek. Szerintem vicces.2011. aug. 27. 15:52
1/14 anonim válasza:
Jogosan. Ha te ilyen vagy, neki pedig ez nem jön be, akkor nem vagytok egymáshoz illők,és irány olyat választani akinek bejön az amilyenek vagytok.
2/14 anonim válasza:
én sem örülnék neki ha lisztet szórnának a pofámba, vagy épp szappanos vizet kéne innom, vagy a dög melegben borsot kéne nyalnom...
de először is én leülnék a párommal megbeszélném vele, majd ha nem változtat igen én is kidobnám
21/L
3/14 anonim válasza:
Jogos. Még a lisztesen tudnék röhögni, de ha a kajámba/poharamba raknának valamit tuti kiadnám az utad...
4/14 anonim válasza:
Először is megpróbálnám megbeszélni a dolgot, hogy változtass, mert ez egyáltalán nem vicces. Ha nem változtatnál ezen, akkor lapátra kerülnél, mert számomra ezek eléggé gyerekes húzások.
5/14 anonim válasza:
Éretlen hülyegyerek vagy, én is kirúgnálak, ha ezt csinálnád.
6/14 anonim válasza:
Szia!
Én a barátnőd helyében már a második alkalom után úgy kidobtalak volna, hogy a lábad nem éri a földet. Egyszer még vicces lehet, de utána már nem.
Amúgy hány éves vagy, hogy ilyen kulturálatlan dolgokat tartasz viccesnek?
19L
7/14 anonim válasza:
elég gyerekes vagy,szerintem még nem vagy érett egy kapcsolatra.
8/14 anonim válasza:
Én nem is kezdenék egy ilyen hogyismondjam figurával. Tényleg ilyen vagy, vagy csak púderezel.?
Ha igen, ezt gyorsan hagyd abba, mert egyáltalán nem vicces.
9/14 anonim válasza:
Szerintem csak megviccel azzal hogy kilép az életedből!
Úgy gondolja, ez vicces!
10/14 A kérdező kommentje:
Ja, lehet! Erre még nem is gondoltam!
2011. aug. 27. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!