Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakitani akar ép velem, mert szerinte nem vagyok elég magabiztos, mit tegyek?
Hát ezzel aztán adott egy pofont a sz.rnak. Nem gondolja hogy ettől azt a minimális önbizalmadat is lerombolja? :S Egyébként semmit ne tegyél, ilyen vagy. Ha nem kellesz neki, nem érdemel meg, találni fogsz olyan lányt, aki így fog szeretni, ezt hidd el!
23L
Jókor jut eszébe! Jó, értem én, hogy a magabiztosság neki fontos, hogy meglegyen a párjában, de ha tudta, hogy te nem ilyen vagy, akkor minek kellett összejönnie veled?
Ezért tartom én hülye ötletnek, hogy megismerkedek valakivel, váltunk pár szót, aztán már járunk is. Kell idő, hogy kialakuljon a vonzalom, vagy ellenkezőleg: rájöjjünk, hogy ebből bizony nem lesz semmi komoly.
Nem tudom, érdemes-e meggyőznöd a barátnődet? Én inkább azt mondanám, engedd elmenni és adj esélyt magadnak, hogy találj egy hozzád illőbbet.
16:58-nak igaza van.
Ráadásul erre majd a barátnődnek se lehet panasza, mert ez egy elég magabiztos cselekedet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!