Szerintetek jogosan akadt ki anyu?
Figyelt kérdés
vettem egy barna rövidnacit. nagyon jól néz ki, egy kis vékony bőr öv is van hozzá. 2800 valamennyi volt. de kerekítsünk 2900ra. ez nagyon sok érte?2011. jún. 20. 17:09
2/12 anonim válasza:
attól már csak szinte a turiban találsz olcsóbbat...én is a kínaiban vettem (!) 3000ért...egyszerű fekete rövidgatya,semmi extra..sajnos ezek a mai árak..szóval nyugtasd meg anyukádat,hogy te még olcsón is jutottál hozzá:D
3/12 anonim válasza:
Nem mondanám. Úgy pont optimális, bár én ruhavásárlási szempontból elég smucig vagyok, én nem vettem volna meg, de legbelül tudnám, hogy nem lenne nagy kiadás. :)
4/12 Darcy01 válasza:
Szerintem sem sok. Bár ez relatív, attól is függ, hogy mennyi pénzed van, más dologra nem lett volna-e nagyobb szükséged, stb.
5/12 anonim válasza:
nem sok hidd el, a rövid szoknyák gyatyák általában 5000től kezdődnek,
6/12 anonim válasza:
Hát mondjuk ha épp ő azon aggódik, hogy miből fizessen számlát, miből legyen kaja, akkor megértem.
Akkor is, ha nem saját pénzből fizetted.
Vagy esetleg nem az árával van baj, hanem pl olyan fazon, amiből a fél valagad kivan, akkor is meg lehet érteni.
De ha pl a saját keresetedből fizetted, akkor nem értem. :D
7/12 anonim válasza:
én kinéztem egy farmer rövidnadrágot 4600ért a kínaiban!! úgyhogy te nagyon jól jártál
8/12 anonim válasza:
Nem sok, ennél olcsóbban tényleg nehéz találni.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. amúgy normális a nadrág.
2011. jún. 20. 18:28
10/12 anonim válasza:
egyáltalán nem sok, én múltkor egy sima semmi extra rövidgatyát láttam 14.000ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!