Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe fáj egy barátnő?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 17:04
12/56 anonim válasza:
Szerintem egy lány nem visz el X összeget havonta, mint teszemazt egy kutya.Mivel nem eteted táppal, nem kell neki ágyat venni stb nem kerül pénzbe. Nem lehet kiszámolni. Azért vagy idétlen mert ilyen hülyeség egyáltalán megfordult a fejedben. Jó persze kedves gesztus meghívni egy lányt valamire, de egy normális lány úgyis visszahív, tehát megint ugyanott vagy. Én elég sok mindent kaptam barátomtól, de ugyanazt ő is megkapja, ha nekem nincs pénzem ő fizet nekem egy fagyit, később én veszek neki egy jégkrémet. Ha nincs kedve eljönni valahova, mert nincs pénze akkor befizetem, mikor nekem nicns pénzem, akkor ő fizeti nekem, én nem kerülök pénzbe , és más nők se, már a feltételezés is sértő.
13/56 anonim válasza:
Hát bizony nem olcsó mulatság egy barátnő tartása manapság, úgyhogy jól gondold meg. Mozi, kávézó, étterem, utazás, ruha stb. És még az sem biztos, hogy lesz hancúrozás este az ágyban... Igyekezz olyan csajszit találni, aki állja a saját részét a közös programokból. Én már csak ilyenekkel állok szóba...
14/56 mizuzizu92 válasza:
Annyit költesz rá amennyit te szeretnél .
15/56 anonim válasza:
Minimum 20.000 Ft. Telefonálgatás, autókázás, ide menjünk, oda menjünk, stb. De ezeket a dolgokat nem mondja ki nyíltan. Ha csak ülünk a szobába és egymást nézzük, egy idő után megunja és lepattan valaki mással.
16/56 A kérdező kommentje:
Ez miért sértő?
Stabil költségvetésem van,nem tehetem meg h hetente tízezreket herdáljak el...
2012. júl. 20. 17:26
17/56 A kérdező kommentje:
mizuzizu92
Bárcsak így lenne,de a világ nem így můködik..
2012. júl. 20. 17:28
18/56 A kérdező kommentje:
Húsz az sok,hm.......:(
2012. júl. 20. 17:29
19/56 anonim válasza:
Nagyon sokba fáj hidd el nekem! Havonta kb. milliókat kell rákölteni. Minden nap vinni kell valahova: mozi, kávézó, étterem. Mindenből csak a legjobbat veheted neki. Min. kaviár és dom pezsgő minden vacsoránál. Havonta min. egyszer külföldi utazás magángéppel vagy rövidebb távon limuzinnal. De csak akkor a jakuzzi is van benne. Na meg persze a heti egyszeri vásárlás aminek kb. 3 órásnak kell lennie. Csakis a legjobb márkákat veheted meg neki. Chanel, YSL, Dior, Prada, Gucci, Marc Jacobs stb... Nehogy valami H&M-be vigyed mert akkor rögtön repülsz!! Ja és majdnem elfelejtettem hogy az első hétfordulóra általában kocsit szokás venni. Egy szép Ferrari vagy Porsche esetleg egy Jaguar megteszi. Sok sikert hozzá. Remélem szép hosszú életetek lesz. :D:D
20/56 A kérdező kommentje:
Utolsó
Sajnos ez nem vicc,kb. a valóságot írtad le..
2012. júl. 20. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!