Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ez az érzés? Mit tehetek ellene?
Családom, gyermekeim, férjem van. Mégis többet gondolok egy másik férfira, mint szabadna, akinek szintén van most párja.
Egy ideje nem tudok menni abba a közösségbe ahol jó ideje naponta összefuthatunk. Mindig várom, hogy hátha véletlenül egy pillanatra látom. Ha a közelembe jön akkor meg van, hogy máshogy viselkedem és ezt rajta is látom. Csak azt nem tudom, hogy ő is azért viselkedik-e úgy ahogy amiért én vagy mert látja rajtam és tetszik neki.
Szóval a lényeg, hogy egy ideje nem láthattam a másik férfit és még többet gondolok rá. Közben - bár néha nekünk is vannak problémáink, de ettől még - szeretem a férjem is!
Nem tudom mi is az amit érzek a másik iránt, de úgy érzem nem helyes.
Túlparázom az egészet? Csinálnom kéne valamit vagy úgysem tudok, így mindegy, majd elmúlik?
... nem tudom ... !
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!