Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az érzés? Mit tehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 3 hónapig voltunk együtt. Először csak nagyon jó barátok voltunk és akkor minden rendben volt.

Az első randink előtt nagyon izgultam s ahogy odaértem nagyon rossz érzés fogott el. Nem olyan, hogy "pillangók vannak a gyomromban" (pedig eddig mindig ilyet éreztem, ha a közelemben volt) hanem olyan, hogy "de kellemetlen itt nekem". Azt hittem ez csak az első találkozáskor lesz így, de nem! A 3 hónap alatt végig! Minden találkozásunk elején ilyen érzésem volt, s csak a végén tudtam igazán feloldódni.

Abban reménykedtem, hogy ez az érzés csak ennél a srácnál volt, de sajnos nem. Tegnap volt az első randim egy másik sráccal s pont ugyanez volt. (pedig őt is ismertem régebbről)

Sőt, amíg barátok voltunk, addig úgy vágytam arra, hogy megöljem, puszit adjak neki, de amikor ez az érzés fog el, nem vágyok rá.

Mi lehet ez? Mit tehetek ellene?

2009. júl. 9. 23:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem: 16/L
2009. júl. 9. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak vonzalom...én is sokáig így voltam, tudom szemétség,de csak addig érdekelt egy fiú amíg el nem kezdtünk járni. Addig azt hittem, hogy hű de szerelmes vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. Ne félj, előbb vagy utóbb megtalálod azt, akivel ha randizol, érezi fogod azokat a bizonyos pillangókat :)
2009. júl. 10. 00:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Az előzőnek teljesen igaza van, ez az éhes macska szindróma :) Ne félj elmúlik, ez teljesen akaratlan, így nem vagy sem erkölcstelen, sem semmi egyéb, egyszerűen csak még keresed a párodat :):) Ne félj előbb utóbb meglesz az, aki kihívást jelent minden együtt töltött pillanatban és mellette boldognak és pillangósnak érzed magad életed végéig :)
2009. júl. 10. 00:08
 4/10 A kérdező kommentje:
De szinte ahogy hazaértem a randiról, elkezdett hiányozni és nagyon szeretném már látni. Ajj annyira nem értem magam.
2009. júl. 10. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Jajj ugyan, nyugi, ez ilyen, ezt hívják fiatalkori éhes macska krízisnek :):) (Oké, tudom csak én neveztem el, de akkor is :) ), semmi baj, nekem vannak veled egykorú ismerőseim, majdnem mind ebben a helyzetben van. Hidd el azzal lesz a legjobb, aki el sem akar majd menni randizni :):)
2009. júl. 10. 00:21
 6/10 anonim ***** válasza:
első vagyok. Most hiányzik, de ha elmész vele randizni, ugyanazt fogod érezni, mint a többi randin, ez majdnem teljesen biztos, aztán az is meglehet, hogy idővel beleszeretsz, de én ezt kizárnám.
2009. júl. 13. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:

off:"Sőt, amíg barátok voltunk, addig úgy vágytam arra, hogy megöljem, puszit adjak neki, de amikor ez az érzés fog el, nem vágyok rá."

de azért ne öld meg! (bocsi muszály volt xD)

2009. júl. 25. 22:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Hoppsz ezt elírtam... de legalább egy jót nevettem rajta... :D
2009. júl. 25. 23:21
 9/10 A kérdező kommentje:
*megöleljem
2009. júl. 25. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
énis:)))
2009. júl. 28. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!