Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ez az érzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez az érzés? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Családom, gyermekeim, férjem van. Mégis többet gondolok egy másik férfira, mint szabadna, akinek szintén van most párja.

Egy ideje nem tudok menni abba a közösségbe ahol jó ideje naponta összefuthatunk. Mindig várom, hogy hátha véletlenül egy pillanatra látom. Ha a közelembe jön akkor meg van, hogy máshogy viselkedem és ezt rajta is látom. Csak azt nem tudom, hogy ő is azért viselkedik-e úgy ahogy amiért én vagy mert látja rajtam és tetszik neki.

Szóval a lényeg, hogy egy ideje nem láthattam a másik férfit és még többet gondolok rá. Közben - bár néha nekünk is vannak problémáink, de ettől még - szeretem a férjem is!

Nem tudom mi is az amit érzek a másik iránt, de úgy érzem nem helyes.

Túlparázom az egészet? Csinálnom kéne valamit vagy úgysem tudok, így mindegy, majd elmúlik?

... nem tudom ... !

Mi a véleményetek?

2012. júl. 13. 22:06
1 2 3 4 5 6
 11/51 Hole Hunter ***** válasza:
Persze, hogy gyógyítható...félrekeféléssel(már bocsi)
2012. júl. 13. 22:45
 12/51 A kérdező kommentje:

Mit kéne tennem?

Megcsalni nem akarom a férjem!

Még abban sem vagyok biztos hogy a másik férfi is úgy van-e velem ahogy én vele, vagy csak tetszik neki, hogy bejön egy nőnek és kész.

2012. júl. 13. 22:48
 13/51 A kérdező kommentje:
Még lehet "gyógyszer tetszene" is. Csak a mellékhatások nem!
2012. júl. 13. 22:50
 14/51 Hole Hunter ***** válasza:
Az minden pasinak tetszik, ha látja, hogy bejön egy nőnek. Ráadásul, ha lehetősége van rá, hogy meg is kapja, hülye lenne kihagyni. Megcsalni nem akarod a párod, de más pasi karjaiba vágyódsz?...nem ellentmondásos ez kicsinykét?
2012. júl. 13. 22:51
 15/51 A kérdező kommentje:
De az! Egyiket a szívem, másikat az eszem akarja. Kérdés melyikre kéne hallgatnom?! Egyik sem enged úgy látszik ebben az esetben most a másiknak! :/
2012. júl. 13. 22:55
 16/51 Hole Hunter ***** válasza:
Miért pont te lógnál ki a sorból? Ugyanúgy válás lesz a vége, mint a többi százezreknek. :) gonosz vagyok :D
2012. júl. 13. 22:58
 17/51 A kérdező kommentje:

Nem vagy gonosz! :)

És ki akarok lógni a sorból!!

2012. júl. 13. 23:04
 18/51 Hole Hunter ***** válasza:

Aranyos vagy, de nem fogsz kilógni. Tudod, ha nem alakult ki a pároddal egy olyan állapot, hogy ne a lángolás hiányozzon, akkor hiába akarsz, nem fogsz tudni ellenállni a kínálkozó alkalomnak(ami ez esetben nem is biztos, hogy baj). Nem éltél eleget te csajszi! Ez jön le nekem.

Jahh...44/VP...hamár így privátolunk itt a kérdés alatt :D

2012. júl. 13. 23:09
 19/51 A kérdező kommentje:

Az bizony előfordulhat, hogy nem éltem eleget! De az is lehet, hogy csak a "vérem" hajt... :/ :)

Csajszi? :) Tényleg az vagyok még (30)! :)

2012. júl. 13. 23:18
 20/51 Hole Hunter ***** válasza:

A véred minden hónapban hajt! :D

Másfelől, ha tényleg nem éltél eleget, viszont szereted a párodat, tán próbálj vele beszélni, hogy kipróbálnád a swingert és hasonlókat. Kontrollált körülmények közötti félredugás. Az is lehet izgalmas és, ha elég okosan csinálod, érzelmileg sem lesznek hátrányai...;)

2012. júl. 13. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!