Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ez az érzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez az érzés? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Családom, gyermekeim, férjem van. Mégis többet gondolok egy másik férfira, mint szabadna, akinek szintén van most párja.

Egy ideje nem tudok menni abba a közösségbe ahol jó ideje naponta összefuthatunk. Mindig várom, hogy hátha véletlenül egy pillanatra látom. Ha a közelembe jön akkor meg van, hogy máshogy viselkedem és ezt rajta is látom. Csak azt nem tudom, hogy ő is azért viselkedik-e úgy ahogy amiért én vagy mert látja rajtam és tetszik neki.

Szóval a lényeg, hogy egy ideje nem láthattam a másik férfit és még többet gondolok rá. Közben - bár néha nekünk is vannak problémáink, de ettől még - szeretem a férjem is!

Nem tudom mi is az amit érzek a másik iránt, de úgy érzem nem helyes.

Túlparázom az egészet? Csinálnom kéne valamit vagy úgysem tudok, így mindegy, majd elmúlik?

... nem tudom ... !

Mi a véleményetek?

2012. júl. 13. 22:06
1 2 3 4 5 6
 31/51 Hole Hunter ***** válasza:
Mivel nőből vagy és érzelmileg vagy elhanyagolva(szerinted) ezért leszel félreszerelmes, amiből viszont egyenesen arányosan következik a testiség... nem egyszerű a képlet? :D
2012. júl. 14. 00:18
 32/51 A kérdező kommentje:
Ha tolakodásnak venném nem írtam volna. :)
2012. júl. 14. 00:19
 33/51 A kérdező kommentje:

Tudod mi nők ennél egy picit bonyolultabbak vagyunk. :) Többnyire ebből adódik a sok "agyi bajunk".

De gondolom Neked már nem kell bemutatni minket. :)

2012. júl. 14. 00:23
 34/51 Hole Hunter ***** válasza:
Igen...teljesen tisztában vagyok veletek kapcsolatban. De, amit írtam az tényleg ilyen egyszerű...még nálatok is :)
2012. júl. 14. 00:25
 35/51 anonim ***** válasza:
,,kamu sztori" -barinő élvezkedik?
2012. júl. 14. 00:29
 36/51 A kérdező kommentje:

Ok, akkor mi lenne egy olyan nőről a véleményed, akivel tök egyértelműen működik a biológia, jól eldumáltok, adódnának szituk, hogy megtehetnétek, de ő végül mindig visszatáncol. Nem azt gondolnád, hogy csak kelleti magát és hogy csak hülyít? Közben lehet totál akarná ő is csak pl. az esze mindig időben közbeszól! Ettől még kellenél neki csak érzi nem teheti.

Sztem egy idő után ejtenéd a témát. Pont mert pasiból vagy. Ami tökre érthető is lenne, de mi nők lehet továbbra is megelégednénk ennyivel. (Egy ideig legalábbis biztosan. )

2012. júl. 14. 00:37
 37/51 anonim ***** válasza:
3 méter távolságból?
2012. júl. 14. 00:41
 38/51 Hole Hunter ***** válasza:

Pontosan erről az "egy ideig"-ről beszéltem...

Másfelől a pasik is tudnak ám évődni igen hosszú ideig :D

Ment priv.

2012. júl. 14. 00:44
 39/51 A kérdező kommentje:
35 és 37: nem kamu :) és lehet 3 méternél kevesebb is :)
2012. júl. 14. 00:50
 40/51 anonim ***** válasza:
és hány éves "nő" vagy? :P
2012. júl. 14. 00:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!