Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ez az érzés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez az érzés? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Családom, gyermekeim, férjem van. Mégis többet gondolok egy másik férfira, mint szabadna, akinek szintén van most párja.

Egy ideje nem tudok menni abba a közösségbe ahol jó ideje naponta összefuthatunk. Mindig várom, hogy hátha véletlenül egy pillanatra látom. Ha a közelembe jön akkor meg van, hogy máshogy viselkedem és ezt rajta is látom. Csak azt nem tudom, hogy ő is azért viselkedik-e úgy ahogy amiért én vagy mert látja rajtam és tetszik neki.

Szóval a lényeg, hogy egy ideje nem láthattam a másik férfit és még többet gondolok rá. Közben - bár néha nekünk is vannak problémáink, de ettől még - szeretem a férjem is!

Nem tudom mi is az amit érzek a másik iránt, de úgy érzem nem helyes.

Túlparázom az egészet? Csinálnom kéne valamit vagy úgysem tudok, így mindegy, majd elmúlik?

... nem tudom ... !

Mi a véleményetek?

2012. júl. 13. 22:06
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet! :) Miért van vajon, hogy nem először kapok ilyen ötletet? :)

Azt hiszem nekem egyébként nem menne :/ ... max fejben. :)

2012. júl. 13. 23:34
 22/51 Hole Hunter ***** válasza:

Ha már fejben megy, simán megy valóságban is...csak azt hiszed, hogy nem menne! :)

Másfelől az is előfordulhat, hogy a párod teljesen elzárkózik ettől.

...akkor viszont marad a szeretői státusz..

2012. júl. 13. 23:37
 23/51 A kérdező kommentje:

Nem tudom elzárkózna-e, még nem jött szóba soha.

Szerető? Nem nagyon szeretnék, így sem egyszerű az életem.

2012. júl. 13. 23:43
 24/51 Hole Hunter ***** válasza:

Arról csak és kizárólag te tehetsz, hogy mennyire egyszerű, vagy bonyolult az életed! Ahogyan csak te tudsz tenni ez ellen az állapot ellen!

Mindent próbálj megvalósítani, ami a fejedben motoszkál! :)

Bánni fogod, ha kihagysz vmit!

Tudod neked is csak egy életed van...és a párodnak is.

2012. júl. 13. 23:45
 25/51 A kérdező kommentje:
Miért érzem, hogy a "rosszra" buzdítasz és, hogy privátban biztos tudnál mesélni bővebben is a témáról? :)
2012. júl. 13. 23:50
 26/51 Hole Hunter ***** válasza:

Nos...először is. Kinek, mi a rossz? :)

Másfelől én sem az első házasságomban élek...tehát tényleg tudok mesélni...ezt-azt :D

2012. júl. 13. 23:53
 27/51 A kérdező kommentje:

Én az elsőben élek és még szeretnék is.

Ha szeretnél mesélni érdekelne néhány dolog. Pl. a legegyszerűbb, hogy miért tetted végül meg? Csak biológia vagy érzelem is volt?

(ha válaszolnál nyugodtan írd priv. üziben)

2012. júl. 14. 00:04
 28/51 Hole Hunter ***** válasza:
Pontosan azért tettem meg, amiért te is meg fogod tenni. Nem volt elég "tartalmas" már a kapcsolat. Én nem bántam meg.
2012. júl. 14. 00:08
 29/51 Hole Hunter ***** válasza:
Gondolom így is eléggé tele vagy privátokkal, felesleges tolakodnom. Másfelől, ahogy elnézem itt is pont privátolunk... :D
2012. júl. 14. 00:11
 30/51 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, mert nekem csak érzelmileg van hiányérzetem. Vagyis a testi megcsalás nem tudom mennyire segítene a "bajomon". Én szerintem megbánnám. De mondjuk én nőből vagyok, pasiknál tudom ezek többnyire egyszerűbben működnek.
2012. júl. 14. 00:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!