Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs még ezek ellenére sem barátnőm?
Szoval meg tudok nevettetni mindenkit, idegent, ismerőst, mindenkit (na jó a fapofákat, aki képtelen két mondatot kinyögni, azokat nem lehet) szeretek beszélni, tudok is beszélni bármiről, annyira csúnya se lehetek, ha néha néha látom a szembejövő lányokon, hogy végig néznek rajtam. Lehet "nem nyomulok" eléggé? Tény, hogy nem vagyok az a típus, aki pár perc után már ölelgeti a lányokat, de nem tudom... Mondjuk inkább ez az én bajom, mondták már, hogy túl jó vagyok, lehetnék kicsit rámenősebb , nem tudom, segítsetek.
22 F
"Lehet "nem nyomulok" eléggé?"
Nem lehet, hanem biztos. Ezen kívül neked is a feltűnő lányok "tűnnek fel", őket látod, a rendesebbeket nem veszed észre.
Rengeteg szolid, normális, rendes tizenéves lányt ismerek. Persze, a mellük nem látszik (nem rakják ki), nem igazán sminkelnek. Csinosak, szépek, de nem olyan ruhákban járnak.
Persze, nem írom, hogy a külső alapján egyértelműen le lehet szűrni, ki milyen (ismerek "k.rvásan" öltözködő csajban is olyat, aki legalább 5-6 éve teljesen normálisan él a barátjával).
De picit figyelj jobban, mert a rendes, jóravaló lányok épp úgy nem tűnnek ki a tömegből (általában), mint a hasonló fiúk.
Nem vagyok már tini, de látom, hogy élnek és mit tartanak példának... Tényleg elkeserítő, de nem kell általánosítani.
Lehet, hogy jófej vagy, értelmes és humoros, az ilyeneket szeretik is a csajok - barátnak, nem pasinak. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Kezdeményezz, fejezd ki, hogy nőként is érdekel téged, ezért meg akarod ismerni. Flörtölj. Hidd el, hogy szeretik (még párkapcsolatban is "elvárják" a párjuktól). Nem bunkón kell nyomulni, csak legyél laza, pimasz és vicces. Ez utóbbi már megvan, a pimaszság pedig azért jó, mert aki mer ilyet tenni, az "nem függ a nőtől", kvázi tudja magáról, hogy sok nőt megkaphat. Tehát értékes, és a csajok bizony válogatnak - az értéket keresik, ahogy a "jófiúk" is. Tehát nem bunkón rámenősnek kell lenni, egyszerűen csak flörtölj azzal a csajjal, aki tetszik, merd felvállalni, hogy férfi vagy, fejezd ki a szexualitásod! Ne olyan szintre gondolj, hogy a képébe mondod, de megdugnálak (pedig lehet, hogy nem így látod, de végső soron erről van szó, és ha olyan a "körítés", a csaj is ez akarja majd).
26/F
"Ez utóbbi már megvan, a pimaszság pedig azért jó, mert aki mer ilyet tenni, az "nem függ a nőtől", kvázi tudja magáról, hogy sok nőt megkaphat. Tehát értékes, és a csajok bizony válogatnak - az értéket keresik, ahogy a "jófiúk" is."
Épp ezért igaz ez "fordítva" is. Mármint ez a része.
"Ez utóbbi már megvan, a pimaszság pedig azért jó, mert aki mer ilyet tenni, az "nem függ a nőtől""
25-nek viszont üzenem, hogy nem minden nő van odáig azért, aki "irányítani" akarja, és a "nem" ellenére is tovább nyomul. A lehetőséget kell megadni, kezdeményezni, de sok nőt kifejezetten taszít az, ha a pasiról sugárzik az "úgyis betörlek" dolog.
Nem egy esetben láttam az ilyeneket a végén pofára esni, aztán az mégnagyobb esés volt. A lazaság az jó, és egyfajta függetlenség is, továbbá nyitottság, és ezzel együtt a legjobb meghagyni a választási lehetőséget.
Jobb, ha a nő maga választ, dönt melletted, mert ha ezt nem akarja, úgyis lekoptat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!