Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs még ezek ellenére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még ezek ellenére sem barátnőm?

Figyelt kérdés

Szoval meg tudok nevettetni mindenkit, idegent, ismerőst, mindenkit (na jó a fapofákat, aki képtelen két mondatot kinyögni, azokat nem lehet) szeretek beszélni, tudok is beszélni bármiről, annyira csúnya se lehetek, ha néha néha látom a szembejövő lányokon, hogy végig néznek rajtam. Lehet "nem nyomulok" eléggé? Tény, hogy nem vagyok az a típus, aki pár perc után már ölelgeti a lányokat, de nem tudom... Mondjuk inkább ez az én bajom, mondták már, hogy túl jó vagyok, lehetnék kicsit rámenősebb , nem tudom, segítsetek.

22 F

2012. júl. 10. 22:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Lehet "nem nyomulok" eléggé?"

Nem lehet, hanem biztos. Ezen kívül neked is a feltűnő lányok "tűnnek fel", őket látod, a rendesebbeket nem veszed észre.

Rengeteg szolid, normális, rendes tizenéves lányt ismerek. Persze, a mellük nem látszik (nem rakják ki), nem igazán sminkelnek. Csinosak, szépek, de nem olyan ruhákban járnak.

Persze, nem írom, hogy a külső alapján egyértelműen le lehet szűrni, ki milyen (ismerek "k.rvásan" öltözködő csajban is olyat, aki legalább 5-6 éve teljesen normálisan él a barátjával).

De picit figyelj jobban, mert a rendes, jóravaló lányok épp úgy nem tűnnek ki a tömegből (általában), mint a hasonló fiúk.

2012. júl. 28. 02:04
 22/29 anonim ***** válasza:
*A nyomulást nem arra értettem, hogy fél óra múlva ölelgesd, csókolgasd. Csak legyél bátrabb, add a tudtára, hogy tetszik. Kezdeményezz. Ilyesmi.
2012. júl. 28. 02:06
 23/29 Lifeishard ***** válasza:

Nem vagyok már tini, de látom, hogy élnek és mit tartanak példának... Tényleg elkeserítő, de nem kell általánosítani.

Lehet, hogy jófej vagy, értelmes és humoros, az ilyeneket szeretik is a csajok - barátnak, nem pasinak. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Kezdeményezz, fejezd ki, hogy nőként is érdekel téged, ezért meg akarod ismerni. Flörtölj. Hidd el, hogy szeretik (még párkapcsolatban is "elvárják" a párjuktól). Nem bunkón kell nyomulni, csak legyél laza, pimasz és vicces. Ez utóbbi már megvan, a pimaszság pedig azért jó, mert aki mer ilyet tenni, az "nem függ a nőtől", kvázi tudja magáról, hogy sok nőt megkaphat. Tehát értékes, és a csajok bizony válogatnak - az értéket keresik, ahogy a "jófiúk" is. Tehát nem bunkón rámenősnek kell lenni, egyszerűen csak flörtölj azzal a csajjal, aki tetszik, merd felvállalni, hogy férfi vagy, fejezd ki a szexualitásod! Ne olyan szintre gondolj, hogy a képébe mondod, de megdugnálak (pedig lehet, hogy nem így látod, de végső soron erről van szó, és ha olyan a "körítés", a csaj is ez akarja majd).

26/F

2012. aug. 3. 22:55
 24/29 anonim válasza:
Képet légyszi. :)
2012. aug. 3. 23:01
 25/29 anonim ***** válasza:
igen, az a baj, hogy nem nyomulsz eléggé. mit gondolsz a beszélgetés meg a dugás közti szakadékot csak ugy át lehet ugrani, nem kell fokozatosság? Vagy majd az magic megtörténik? NEM! Ezt is neked kell végignyomnod lépésröl lépésre. Tessék lazán érintkezni a lányokkal, de lássák hogy te irányitod a dolgokat. Ne fossál azon, hogy nem tetszik a lánynak, hogy nyomulsz. Ha bejössz neki igazán, akkor hagyni fogja a pofátlan lépéseket is. Ha csinál valami látszolagos ellenállást, akkor is toljad, ismételd, egyszer csak sikerül, mert látja, hogy nem tud hatni rád a picsulásával.
2012. aug. 3. 23:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem az a bajom sok lánnyal ,hogy semmi ertelmes dologról nem lehet velük beszélni.(szerintem)
2012. aug. 3. 23:26
 27/29 anonim ***** válasza:
értelmes? Logikát mellőző csevegést nem vágod?
2012. aug. 3. 23:30
 28/29 anonim ***** válasza:

"Ez utóbbi már megvan, a pimaszság pedig azért jó, mert aki mer ilyet tenni, az "nem függ a nőtől", kvázi tudja magáról, hogy sok nőt megkaphat. Tehát értékes, és a csajok bizony válogatnak - az értéket keresik, ahogy a "jófiúk" is."

Épp ezért igaz ez "fordítva" is. Mármint ez a része.

"Ez utóbbi már megvan, a pimaszság pedig azért jó, mert aki mer ilyet tenni, az "nem függ a nőtől""

25-nek viszont üzenem, hogy nem minden nő van odáig azért, aki "irányítani" akarja, és a "nem" ellenére is tovább nyomul. A lehetőséget kell megadni, kezdeményezni, de sok nőt kifejezetten taszít az, ha a pasiról sugárzik az "úgyis betörlek" dolog.

Nem egy esetben láttam az ilyeneket a végén pofára esni, aztán az mégnagyobb esés volt. A lazaság az jó, és egyfajta függetlenség is, továbbá nyitottság, és ezzel együtt a legjobb meghagyni a választási lehetőséget.

Jobb, ha a nő maga választ, dönt melletted, mert ha ezt nem akarja, úgyis lekoptat. :)

2012. aug. 6. 09:14
 29/29 anonim ***** válasza:
hol laksz? képet is küldj *.*
2012. aug. 19. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!