Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs még ezek ellenére sem barátnőm?
Szoval meg tudok nevettetni mindenkit, idegent, ismerőst, mindenkit (na jó a fapofákat, aki képtelen két mondatot kinyögni, azokat nem lehet) szeretek beszélni, tudok is beszélni bármiről, annyira csúnya se lehetek, ha néha néha látom a szembejövő lányokon, hogy végig néznek rajtam. Lehet "nem nyomulok" eléggé? Tény, hogy nem vagyok az a típus, aki pár perc után már ölelgeti a lányokat, de nem tudom... Mondjuk inkább ez az én bajom, mondták már, hogy túl jó vagyok, lehetnék kicsit rámenősebb , nem tudom, segítsetek.
22 F
Ma 22:45:
Képzeld van barátnőm, nem is egy egész generációra értettem a ribancosodást. Tisztelet a kivételnek vannak normális lányok is.
De Te is nagy "fotelbölcs" lehetsz, nem tudom mikor jártál utoljára szórakozóhelyen és láttad hogy a lányok mit művelnek. A rámenős pasikkal 6 perc után kimennek dugni, nem várnak az ilyenek arra hogy valaki levegye őket a lábukról a humorával. Sajnos hogy ez van, de ez az igazság.
Vita lezárva.
Telefonálj az asztrosóba ott majd segítenek! :D
Rajtuk kívül senki nem hisz a távdiagnosztikában!!! :D
ezzel ugyan így vagyok én is sajnos. pedig sokan mondták már hogy nagyon jó alakom van meg hogy szép magas vagyok, nagyon jó humorom van meg a baráti körömben is nagyon szeretnek engem és vmiért egyszerűen nem találok magamnak barátnőt...
18/f
miért őt szóljátok le h nyafog? a dugógépeket kéne leszólnotok amikor idejönnek nyafogni h "segítség, terhes lehetek?"
jogos, kérdező. valakinek a lányok szerelmes levelet írnak, valakivel próbálkoznak. szóval nem tudom milyen hátrányos megkülönböztetés ez h vki értékesebb vki kevésbé. hülyék a lányok
Én is láttam múlthéten hogy mike művelnek a mai tini lányok. Ott fetrengett a fűben halál részegen, azt hittem meghalt, de ott volt mellette a barátnője és mondta, hogy kicsit sokat ivott a lány. Hát láttam, hogy nem is kicsit. Amúgy én ezek után egy bulis lánynál sem voltam hajlandó próbálkozni, na és tudjátok miért nem?
Mert nekem ilyen lányok nem kellenek! Aki részegre issza magát és dug fűvel-fával, az nem barátnőnek való!
Én meg jó fiúként azóta is inkább itthon ülök és remélem neten megtalálom a párom, ha meg nem, hát akkor így jártam, de olyan lány nem kell, aki kihasznál és megcsal és hányásig issza magát minden héten.
Nem vagyok szent, ártatlan én sem, de tudom hol a határ.
Félig elolvastam a kommenteket. Egyrészt, a tinifiúk sem jobbak a tini lányoknál.
Másrészt, amit én látok. A szépfiúkkal mennek el hamar a csajok.
Harmadrészt, a "jófiú" sokszor nem is jófiú (nem a kérdezőre), errefelé van egy nagy bandás, morbid humoros "rosszfiú", de a barátnője oda teszi, ahova akarja. Megvan a szöveg "asszony csinálj reggelit" effélék (közben ő viszi ágyba neki), meg a szokásos "nagy arc".
De a látszat sokszor csal, ismerek "jófiúkat", akik simán csendesek, visszahúzódok, nincs nagy szája, mindenkivel kedves, közben olyan full nőgyűlölő, hogy képtelen komoly kapcsolatot létesíteni, mert folyton elmarja a csajt maga mellől.
Mit is írtatok még?
Nem tartós kapcsolatra valók az "olyan" lányok. Egyetértek. Főleg, ha a kérdező tényleg rendes, tényleg jófiú. Megértem, ha szeretné megszűrni.
Nos, a lányok is, mostanában észrevettem, kategorizálnak. Lehet, hogy egy buliban elcsavarja a helyes pasi a fejüket, de volt már, hogy egy hét múlva nem ismerték meg. Mert a normálisabbaknak rendes barát kell.
Úgyhogy: fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!