Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs még ezek ellenére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még ezek ellenére sem barátnőm?

Figyelt kérdés

Szoval meg tudok nevettetni mindenkit, idegent, ismerőst, mindenkit (na jó a fapofákat, aki képtelen két mondatot kinyögni, azokat nem lehet) szeretek beszélni, tudok is beszélni bármiről, annyira csúnya se lehetek, ha néha néha látom a szembejövő lányokon, hogy végig néznek rajtam. Lehet "nem nyomulok" eléggé? Tény, hogy nem vagyok az a típus, aki pár perc után már ölelgeti a lányokat, de nem tudom... Mondjuk inkább ez az én bajom, mondták már, hogy túl jó vagyok, lehetnék kicsit rámenősebb , nem tudom, segítsetek.

22 F

2012. júl. 10. 22:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
ezzel nem mondtál semmit? próbálsz meghódítani valakit?
2012. júl. 10. 22:24
 2/29 anonim ***** válasza:
- ?
2012. júl. 10. 22:24
 3/29 anonim ***** válasza:
Mert nyafogsz? Vagy mert nem viselkedsz elég egyértelműen?
2012. júl. 10. 22:26
 4/29 A kérdező kommentje:
Mert az jobb, ha valaki : óóóhhh figyelj múltkor olyan jót partyztunk, életemben nem partyztam még olyan jót mint veled... aztán fél óra múlva már ölelgetné a csajt , meg csókot akarna, meg szerintem megdugni is akarná... Ez tán sokkal jobb? Mert ha igen, akkor elég nagy a baj.
2012. júl. 10. 22:29
 5/29 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
74%
Túl sokat beszélsz. :D
2012. júl. 10. 22:29
 6/29 A kérdező kommentje:
Olyan mélyen szántó jelentése van a dolognak remélem átérzitek, és mielőtt valaki bekamuzna itt, ezt igen a saját fülemmel hallottam, és aztán néztem végig.
2012. júl. 10. 22:30
 7/29 anonim ***** válasza:

Képet p.ü.-be kérek bitte

Hadd lássam wie siehst du aus? :)

2012. júl. 10. 22:40
 8/29 anonim ***** válasza:
énis szeretnék képet :)
2012. júl. 10. 22:41
 9/29 anonim ***** válasza:
79%

Ritka értelmes 22 éves fiú vagy! Komolyan!

Szerintem semmit nem csinálsz rosszul, egyszerűen tény hogy a mai csajok elribancosodtak és nem kellenek nekik az úgynevezett jófiúk.

2012. júl. 10. 22:42
 10/29 anonim ***** válasza:
50%

Igen kérdező: sokkal jobb vagy, mutasd majd a lányoknak ezt a lenéző, ítélkező oldaladat is. Meg hintsd el előttük ezt az irigységgel töltött utálatot a mai "fiatalság" iránt. A felülemelkedő nézeteidet. Biztos ezt is zabálni fogják, mint a fene nagy humorodat.

Utolsó:

Te is állj be az irigykedő örök vesztesek sorába. Egyszerűbb szidni egy egész korosztályt kollektíven, mint megismerni első sorban magadat (előnyeidet, hibáidat), másodsorban az ellenkező nemet. És aztán próbálni valamit összehozni. Igazi fotelbölcs vagy te is.

2012. júl. 10. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!