Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danman kérdése:
Lányok, volt már olyan, hogy úgy ráztatok le egy pasit, hogy azt mondtátok neki, hogy már van pasitok, annak ellenére, hogy nincs is?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 22:01
1/19 anonim válasza:
Már volt,szegényke nagyon nyomi természet volt...XD
3/19 anonim válasza:
21, és a 10re nem tudom miből következtettél,én csak őszintén válaszoltam...
4/19 anonim válasza:
Volt, ebből értenek a pasik a legjobban....
és nem erőlködnek tovább..
5/19 anonim válasza:
Nem vagyok rá büszke, de nekem is volt...
6/19 anonim válasza:
A válaszod miatt hittem, hogy sokkal fiatalabb vagy na meg az ikszdé-zés miatt.
7/19 anonim válasza:
22.16
Nem tudom én az XD-t érzelem kifejezésre szoktam használ és attól,hogy ennek a két karakternek a használatát elhagyja az ember,nem hiszem, hogy érettebbnek tűnik.
8/19 anonim válasza:
Lehet, viszont én részben a fiatalabb (18 alatti) korosztálynál vettem észre, hogy használják.
9/19 anonim válasza:
Volt több is. Sőt egy időben direkt ezért hordtam jeggyűrűt (pedig senkim sem volt). Így elég volt rámutatni a gyűrűmre és így könnyedén le lehetett koptatni a kéretlen udvarlókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!