Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtátok ki végleg hogy vége? Velem már annyiszor volt hogy rávettem magam, és közöltem a párommal is, mégsem volt erőm hozzá!
Figyelt kérdés
Miért van ez?
Mikor tudom végre ténylegesen kimondani?
De úgy hogy azt komolyan is gondoljam?
Nem vagyok a toppon,és nem tudom mit tegyek!Nincs senkim rajta kívűl!Messze vagyok a családomtól(anyám nem is látna szívesen)szenvedek nagyon!Ő nem érti meg a gondjaimat,nem törődik az érzéseimmel!Nem foglalkozik,nem beszélget velem!Pedig nekem arra van szükségem hogy megkapjam mind azt amit nélkülöztem elég sokszor!(Általában ez a rossz érzés 1nap után elmúlik,majd újra és újra elő jön mikor magányosnak érzem magam,de ennek is véget kellene vetni!)
2011. aug. 15. 17:53
1/10 anonim válasza:
hasonló az én helyzetem is. Szereted? Akkor ne vess véget neki. Ülj le vele,beszéljétek meg kinek mire van szügsége a kapcsolatban.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen szeretem!De nem látok más kiutat!Olyan mint egy gyerek!Próbáltam beszélni már vele többször is de semmi hatás!Ő ezt nem érti!Azt sem min megyek keresztül!Neki egész életében megvolt a boldogság,kényelem az élete körül!(család,buli,haverok,rib@ancok)Azt hiszem még mindig ezt tartja előtérben!Ebben a sorrendben!(Megcsalásról még nem tudok)
2011. aug. 15. 18:02
3/10 anonim válasza:
Sajnállak..Attól függ hogy mi miatt akarsz vele szakítani..ha kis nézeteltérés miatt, akkor inkább beszéljétek meg.Amúgy szerintem amiatt van ez mert (gondolom)régóta vagytok együtt, ha meg nem akkor meg úgy bevájta vagát a szívedbe hogy nem tudod elfelejteni..tudom hogy ez nehéz meg általában lehetetlen,de ha véglegesen szakítotok akkor valahogy próbáljatok barátok maradni és tartani a kapcsolatot..csak ennyit tudok mondani..remélem segítettem..
4/10 A kérdező kommentje:
Leginkább azok miatt mert nem érzem magam fontosnak mellette!És tényleg szó szerint semmit nem lehet vele beszélgetni!A mindennapjaink arról szólnak hogy ő az egyik szobában gépezik,én a másikban!Csak enni is aludni szoktunk együtt!Ha kell neki valami én már ugrok is amit csak kér teljesítem!Én viszont semmit nem kapok cserébe!
2011. aug. 15. 18:15
5/10 A kérdező kommentje:
Októberben lesz 3 éve együtt!
2011. aug. 15. 18:16
6/10 A kérdező kommentje:
Pár hónapja még azt is elnéztem neki hogy megakart ütni mert a volt barátnőjéről mondtam csúnyákat!Akinek 2éve írt szerelmes üzenetet!(Miközben már együtt voltunk)
2011. aug. 15. 18:34
7/10 anonim válasza:
Szia. Annyira egyszerű. Találj magadnak egy barátot/barátnőt akivel megtudod osztani a problémáidat és megért. Ha nem tudsz most szakítani vele akkor még nincs itt az ideje. Nekem is lány létemre van egy pár fiú barátom mert a nőkben rossz tapasztalatok miatt nem bízom. A pároddal nem mindig lehet sajnos mindent megbeszélni..:S
8/10 A kérdező kommentje:
Igen ez tökre igaz!Én sem tudok nőkben úgy bízni!Talán pont ma úgy néz ki kezdetét vette egy barátság!:) Remélem segítenek!
2011. aug. 15. 22:55
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Az jó de arra figyelj, hogy ne egyből mondj el mindent neki hanem legyen meg a bizalom mert sok ember sajnos vissza él az információval és ellened fordítja. Erre figyelj.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszi!Talán nem rossz akaratú emberek!...
2011. aug. 16. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!