Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma, ha fatökű vagyok, viszonylag jól nézek ki, és ennek ellenére nincs önbizalmam?
Vagy esetleg valami más miatt nem érdekelődök annyira a lányok felé? (nem vagyok meleg) És a lányok miért nem tesznek semmit? Néznek oké, meg jeleznek, de ez nem elég ahhoz, hogy beinduljanak a feromonok fogaskerekeit szabályzó idegellátók a fejemben. Ilyenkor néznek fatökűnek, de nem érzem azt hogy most oda kéne mennem.
Alapjáraton egy vicces, aranyos, mosolygós figura vagyok, piszkos fantáziával néha pihent aggyal.
Jé, megtaláltam az ellenkező nemű hasonmásomat. ;)
Nálam is pont ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy lány vagyok.
Szerintem minden problémánk forrása az önbizalomhiányunk. Én pl. általában úgy vagyok vele, hogy ha rám is néz egy fiú vagy megpróbálna szemezni velem, általában oda sem merek nézni, félek hogy elszúrok valamit. Meg nehéz elhinni, hogy tényleg tetszem valakinek, annak ellenére, hogy tudom hogy nem vagyok egy bányarém. :D
22/L
Mint mondtam, észre veszem a jeleket, ha rámnéz valahogy látom a szemében hogy mire vágyik, hiába hogy nem volt még nőm, de nem érzem azt hogy most /ő kell nekem/oda kell mennem/hozzá kell szólnom/stb.
első amit a cumizásról írtál, az már elég lenne a beindításhoz :D Amúgy ne haragudj, hogy megkérdezem, de annyira ismerősen fogalmazol, mint az egyik ismerősöm. Nem véletlenül komáromi vagy? :D 22 vagyok egyébként.
#2: örültem a szerencsének :) végre tudom h nem vagyok egyedül :D
#3: hát mikről fantáziálok...nemtudom :D azok csak így kipattannak az agyamban, mintha valami isteni szikra lenne. az alkalmazási területeit se nagyon tudom most így megmondani.
mittudomén pl.: milyen lehet vonat tetején szexelni, miközben csap a szél, vagy mi lenne ha az emberek s tudnának gurulni.
ez most így nem jön ki, és tudom h senki arcára sem csaltam most mosolyt, de ahogy és amikor előadom, az más. persze kellő ismeretség után, nem engedhetek meg magamnak mindent azonnal :D mind1, a lényeg hogy nem arra gondolok mint mások. 2 véglet van, aki azt hiszi hogy beteg vagyok és elmegyógyintézetbe a helyem, és aki azt hogy kibsztt vicces, és állandóan hallani akarja a szövegem :D köztes állapot nincs, ahogy észre vettem. :D
utolsó: ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!