Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok egy nős férfitől. Most mit csináljak?
3 hónapja járunk, fogamzásgátlót szedtem, plusz, mert még nem voltunk elég ideje együtt ragaszkodtam az óvszerhez. Nem tudom hogy, de terhes vagyok. Elmondtam neki, erre ő lesápadt és közölt, nem lehetek terhes, mert neki felesége van...
Nem értettem miért nem találkozunk hétvégente, már értem.
Most mi a jó fenét csináljak? Egyetem mellett dolgozok, de a pénzem éppen csak a kollégiumra és a megélhetésre elég.
Nem vagyok abortusz pártin, nem akarom elvetetni, de nem tudom mit tegyek.
Őszintén örülnék, ha így lenne. Nem kellene választanom aközött, hogy elveszek egy életet, vagy abbahagyom a sulit, és feladom azt amit szeretek és amiben jó vagyok és ami esélyt adhat számomra egy jobb jövőre.
De mire elmegyek holnap az orvoshoz tudnom kell, hogy hogy döntök, bármit is mond.
Jólelkű, kedves lány lehetsz. Teljesen àtèrzem a helyzeted.
Ha egy mód van rá, akkor add meg babàdnak a lehetőséget az életre. Ha jól tudom, akkor Bp.en van olyan kórház, ahol maradhatsz a várandósság ideje alatt és a szülés utàn azonnal lemondhatsz a babáról. Ezzel megmentheted a picit, és boldoggá tehetsz egy gyermektelen párt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!