Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok egy nős férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok egy nős férfitől. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hónapja járunk, fogamzásgátlót szedtem, plusz, mert még nem voltunk elég ideje együtt ragaszkodtam az óvszerhez. Nem tudom hogy, de terhes vagyok. Elmondtam neki, erre ő lesápadt és közölt, nem lehetek terhes, mert neki felesége van...

Nem értettem miért nem találkozunk hétvégente, már értem.

Most mi a jó fenét csináljak? Egyetem mellett dolgozok, de a pénzem éppen csak a kollégiumra és a megélhetésre elég.

Nem vagyok abortusz pártin, nem akarom elvetetni, de nem tudom mit tegyek.

2012. júl. 8. 12:42
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Őszintén örülnék, ha így lenne. Nem kellene választanom aközött, hogy elveszek egy életet, vagy abbahagyom a sulit, és feladom azt amit szeretek és amiben jó vagyok és ami esélyt adhat számomra egy jobb jövőre.

De mire elmegyek holnap az orvoshoz tudnom kell, hogy hogy döntök, bármit is mond.

2012. júl. 8. 13:28
 32/37 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz és hol?
2012. júl. 8. 13:37
 33/37 nevem-senki ***** válasza:

Jólelkű, kedves lány lehetsz. Teljesen àtèrzem a helyzeted.

Ha egy mód van rá, akkor add meg babàdnak a lehetőséget az életre. Ha jól tudom, akkor Bp.en van olyan kórház, ahol maradhatsz a várandósság ideje alatt és a szülés utàn azonnal lemondhatsz a babáról. Ezzel megmentheted a picit, és boldoggá tehetsz egy gyermektelen párt is.

2012. júl. 8. 14:21
 34/37 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2012. júl. 9. 11:33
 35/37 anonim ***** válasza:
"Ha megtartod garantáltan meg fog változni az életed"..Hát ha elveteted akkor is. Ez tény. Abból amit leírtál szeritem egy erős tök jó fej egyedülálló anyuka lennél, szuper anyuci, az egyetemet be lehet fejezni, de ha nem is jön össze, ne gondold hogy akkor életed végéig egyedül kell nevelned. Renegteg elvált vagy egyedülálló nő pasizik és találja meg babó mellett az IGAZIT.
2012. júl. 9. 16:02
 36/37 anonim válasza:
hát mért nem válalja a gyereket?
2012. dec. 31. 16:20
 37/37 anonim ***** válasza:
Gondolom azóta már vagy megszülted, vagy elvetetted a gyereket, de azért leírom én mit tennék. Megszülném és örökbe adnám. Nem arra gondolok, hogy otthagyom a kórházban, vagy leteszem a templom lépcsőjére, hanem nyílt örökbefogadásra, ahol az anya választja ki azt a párt, akik a gyerekét felnevelhetik.
2013. febr. 8. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!